Dodaj svoju tvrtku

Vjenčanice Vinkovci, Osijek |


ATELIER STEFANIE J.D.O.O. tvrtka je široko prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga, kao i dugogodišnjem uspješnom poslovanju.

Kao svoju primarnu djelatnopst ističe prodaju dizajnerskih vjenčanica, ali i šivanje vrhunskih vjenčanica po mjeri i želji klijentica.

stefanie_1

Vjenčanice Vinkovci, Osijek

Tvrtka ATELIER STEFANIE J.D.O.O. sjedište ima u Vinkovcima, na području Vukovarsko-srijemske županije. Prodajno mjesto ima i u Osijeku.

Atelier Stefanie je AGENT i ekskluzivni zastupnik modne kuće Eddy K. iz Milana, te Elisabeth za cijelo područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Kao glavni agent surađujemo s drugim salonima vjenčanica na tom području i odlučujemo o veleprodaji.

Svoj početak Atelier Stefanie vuče iz malog salona u Vinkovcima osnovanog 1995. godine, a danas se pretvorio u daleko poznati brend i salone vjenčanica sa dugom povijesti i prestižnim iskustvom. Osim ekskluzivnih Eddy K i Elisabeth vjenčanica u svojoj ponudi imamo i La Sposa vjenčanice iz Barcelone. Pratimo sve najnovije trendove i redovno obnavljamo svoju ponudu najnovijim kolekcijama ovih poznatih brendova. Naša veleprodaja omogućuje suradnju velikom broju salona vjenčanica u navedenim zemljama.

Današnja prepoznatljivost Ateliera Stefanie nije samo u kvaliteti modne kuće koju zastupamo, nego i u kvaliteti vlastitih kolekcija vrhunske izrade. Odnosno, u Atelier Stefanie možete osim vrhunskih brendova i sašiti vjenčanicu po Vašim željama i mjerama uz pomoć naših vrhunskih dizajnera. Vlasnica salona iz sebe ima dugogodišnje iskustvo i struku u dizajniranju vjenčanica te je u skladu s tim, omogućila potrebno znanje i iskustvo svojim djelatnicima koje danas čine Atelier Stefanie tim. Rezultat toga je stvaranje visokokvalitetnih vjenčanica i večernjih haljina.

Naše stručno osoblje je usavršilo visokokvalitetnu izradu najzahtjevnijih modnih predmeta, a naša modna dizajnerica svakodnevno održava korak sa modnim aktualnostima u svijetu. Atelier Stefanie iza sebe ima dugu povijest, koja govori o iskustvu i stručnosti. Dođite u naše salone i uvjerite se u kvalitetu i bogatstvo naše ponude. Vaš Atelier Stefanie "Vjenčanje sa stilom"!

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  9:00-19:00

 • uto

  9:00-19:00

 • sri

  9:00-19:00

 • čet

  9:00-19:00

 • pet

  9:00-19:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr