Dodaj svoju tvrtku

Vino Plavac, Pošip, Prošek, Tomić Hvar |


BASTIJANA D.O.O. je tvrtka koja se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u radu, kao i visokom kvalitetom usluga koje pruža svojim klijentima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe proizvodnju i prodaju vina vrhunske kvalitete.

vina_tomic_111

Vino Plavac, Pošip, Prošek, Tomić Hvar

Tvrtka BASTIJANA D.O.O. s radom je počela 2006. godine. Primarna djelatnost je proizvodnja vina od grožđa u VINARIJI OBITELJI TOMIĆ. Podrum se nalazi u novosagrađenoj vinariji na obiteljskom posjedu u uvali Mina u Jelsi, mjestu s dugom vinogradarsko-vinarskom tradicijom.

Danas proizvodimo između 130 000 i 150 000 boca godišnje i, uz članove obitelji Tomić, zapošljavamo još dvanaest Hvarana. Njegujemo autohtone sorte i znanja, ali eksperimentiramo i s novima. Proizvodnju crnih, bijelih vina i roséa stalno usavršavamo suvremenom tehnologijom i težimo boljem. Posebnu pažnju pridajemo proizvodnji Prošeka - izvornog dalmatinskog desertnog vina napravljenog od probranog i prosušenog grožđa najkvalitetnijih domaćih sorti.

Kroz cijeli proizvodni pogon integriran je sustav samokontrole – HACCP, kojim se osigurava zdravstvena sigurnost naših proizvoda. Vinarija Tomić opremljena je pogonskim laboratorijem u kojem vršimo analizu osnovnih parametara u sklopu kontrole kvalitete vina tijekom proizvodnje i odležavanja, a vrši se i kontrola gotovih proizvoda. Finalna analiza vina za puštanje u promet vrši se u eksternoj certificiranoj ustanovi.

U podrumu, pored vina koja dozrijevaju u barrique bačvama, smješten je i Triklinij. Triklinij je prostor na koji smo posebno ponosni: isklesan je u kamenu, sa svodovima od sedre i stupovima od travertina, kao što se gradilo u Dioklecijanovim podrumima. Namijenili smo ga sebi, ali i svima koji se žele na kratko odvojiti od svijeta i doživjeti hvarsku povijest, vino i kamen u njihovoj neraskidivoj vezi.

Zagreb Veleprodaja Gdg–prom jd.o.o. Brezovička cesta 21 10020 Zagreb Hrvatska www.gdg-prom.hr Telefon: +385-1-6546-578

Vino Plavac, Pošip, Prošek, samo je dio onoga što na raspolaganju ima VINARIJA TOMIĆ, kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr