Dodaj svoju tvrtku
Ventilkonvektori u Hrvatskoj

TERMOELEKTRONIKA D.O.O.


Tavankutska 2 a, 10000 Zagreb

Ventilkonvektori u Hrvatskoj | 


TERMOELEKTRONIKA D.O.O. može se pohvaliti višegodišnjim uspješnim radom.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe prodaju toplinskih pumpi i ventilkonvektora.

Toplinskepumpe,dizalicetopline,ventilokonvektoriZagreb

Ventilkonvektori u Hrvatskoj

Tvrtka TERMOELEKTRONIKA D.O.O. djeluje sa sjedištem na području grada Zagreba, na adresi Tavankutska 2 a. S radom je započela 2008. godine.

Specijalnost tvrtke TERMOELEKTRONIKA D.O.O. i osnovna djelatnost su toplinske pumpe, odnosno dizalice topline te ventilkonvektori.

Ventilkonvektori su uređaji koji koji se sastoje od izmjenjivača topline, ventilatora i filtera ugrađenih u jedno kućište. Ventilatorom se ostvaruje prisilno strujanje zraka iz prostorije preko izmjenjivačkih ploha, čime se zrak hladi ill grije, ovisno o tome struji li kroz izmjenjivač hladna ili topla voda.

Ono što ventilkonvektori omogućuju svakom prostoru jest idealna nadopuna već postojećeg sustava grijanja ili hlađenja.

ventilkonvektori11

Ventilkonvektori su jednako zastupljeni u poslovnim prostorima i privatnim kućama i stanovima. Mogu se pronaći u podnom, zidnom i stropnom obliku te će se lako uklopiti u uređenje svakog prostora.

Postoje dvije osnovne vrste ventilkonvektora, s dijele se na dvocijevne i četverocjevne. 

Kod dvocijevnog se sustava postavljaju dvije cijevi - polazni i povratni vod, čime se ostvaruje cirkulacija tople ili hladne vode u zatvorenom krugu ventilkonvektora.

Četverocijevni ventilkonvektori imaju dva polazna voda i dva povratna voda, tj. poseban par vodova za toplu i hladnu vodu. U takvom je sustavu po želji moguće hlađenje ili grijanje jer postoje dva izmjenjivača topline: jedan za toplu, a drugi za hladnu vodu. 

Ono zbog čega su ventilkonvektori popularno rješenje za razne prostore jest mogućnost korištenja u sustavu grijanja i hlađenja čime se postiže ušteda pri instaliranju sustava te daljnjeg održavanja. Različite verzije ventilokonvektora, odnosno različiti montažni tipovi omogućuju potpunu prilagodbu tipu prostora, uvjetima rada te željama korisnika.

TERMOELEKTRONIKA D.O.O. na raspolaganju ima velik broj ventilkonvektora renomiranih proizvođača, koji se odlikuju visokom kvalitetom. Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoku kvalitetu svih proizvoda u ponudi.

Osoblje s bogatim iskustvom u radu i širokim znanjem na raspolaganju Vam je za sve upite i nedoumice te će za Vas pronaći idealno rješenje.

Uz osnovnu djelatnost, tvrtka se bavi i plamenicima te grijanjem, klimatizacijom i samim servisom plamenika. Registrirana djelatnost tvrtke je proizvodnja ostale električne opreme.

Ventilkonvektori su samo dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka TERMOELEKTRONIKA D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr