Dodaj svoju tvrtku
Ustanova za starije i nemoćne, seoski turizam, ekohrana Benkovac, Hrvatska |

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE - IVAN PAVAO II djeluje na području Zadarske županije.
 Kao svoju primarnu djelatnost ističe kompletnu skrb za starije i nemoćne osobe. Dom djeluje u sklopu tvrtke Agro Kotari d.o.o. koja na raspolaganju ima uzgoj ekoloških namirnica i seoski turizam.

agrokotari11

Ustanova za starije i nemoćne, seoski turizam, ekohrana Benkovac, Hrvatska


DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE - IVAN PAVAO II ustanova je koja će svojim štićenicima ponuditi kvalitetan način življenja uz stalan nadzor i potporu kvalificiranog osoblja, opuštajuće okruženje u miru i tišini mediteranskog podneblja i široki spektar usluga. 

Zadovoljstvo i osmjeh na licu svakog štićenika, čak i onog najzahtjevnijeg, najvažniji je cilj naše ustanove.

Dom „Ivan Pavao II“ smješten je u Donjim Biljanima, pitoresknom mjestu petnaestak kilometara udaljenom od Zadra.

Prostire se na 10.000 četvornih metara, a sam objekt izgrađen je na tri etaže s ukupnim smještajnim kapacitetom od 53 sobe, u kojima će, ovisno o rasporedu, u njima boraviti u punom kapacitetu 136 štićenika.

Kvadratura luksuzno i suvremeno opremljenih soba kreće se od 20 do 28 m2, pri čemu su u interijeru ispunjeni najviši standardi koje propisuje Europska Unija, a osobe koje će u ovoj ustanovi pronaći svoj novi dom moći će za smještaj odabrati jednu od tri vrste soba, jednokrevetnu, dvokrevetnu ili trokrevetnu.

Za one kojima je potreban 24 – satni nadzor prilagođena je posebna vrsta smještaja, kao i za parove za koje su predviđeni apartmani.

U prizemlju objekta nalazi se prostrani restoran koji nudi isključivo EKO hranu, spremljenu i skladištenu prema standardima HACCP – a, sukladno prijevodu, Certifikatu hrvatske agencije za hranu.

Velika pažnja pridaje se ishrani kako bi bila što kvalitetnija, zdravija i raznolikija, a za proizvodnju namirnica brinut će se naša sestrinska firma Agro Kotari d.o.o. koja će hranu uzgojenu prema najvišim ekološkim standardima svakodnevno svježu dostavljati svojim štićenicima.

U sklopu Doma smješteni su i vrhunski opremljeni odjeli za fizikalnu i radnu terapiju, te klinika u kojoj će se u svakom trenutku štićeniku moći pružiti adekvatna pomoć. Uz neke već nabrojene posebnosti ovog Doma, njegovu jedinstvenost treba pripisati i činjenici da će štićenici moći uživati u prostranom parku s mediteranskim raslinjem, voćnjacima, vinogradima i maslinicima koji se protežu na 300 000 m2.

Agro Kotari d.o.o. tvrtka je koja veliku pozornost posvećuje i uzgoju ekoloških namirnica visoke kvalitete, a na raspolaganju imaju i seoski turizam.

Ustanova za starije i nemoćne, seoski turizam i ekohrana usluge su koje na raspolaganju ima tvrtka AGRO KOTARI D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti. 

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite, slobodno se obratite na navedene kontakte.
 • pon

  00-24

 • uto

  00-24

 • sri

  00-24

 • čet

  00-24

 • pet

  00-24

 • sub

  00-24

 • ned

  00-24

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr