Dodaj svoju tvrtku

Servis viličara Zagreb, Hrvatska |


D&D SERVIS VILIČARA tvrtka je koja se može pohvaliti višegodišnjim uspješnim poslovanjem, kao i visokom kvalitetom usluga koje pruža svojim klijentima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge servisa svih vrsta viličara, u čemu slijede najviše standarde struke.

dd_11

Servis viličara Zagreb, Hrvatska

Tvrtka D&D SERVIS VILIČARA sjedište ima u mjestu Strmec na području Zagrebačke županije. Djeluje na adresi Nikole Tesle 9, a svoje usluge pruža klijentima diljem Hrvatske.

Primarna djelatnost obuhvaća popravak strojeva, a orijentirani su na popravak viličara. Obavljaju zahvate na svim tipovima viličara:

 • plinski viličar
 • električni viličar
 • dizel viličar

U sklopu tvrtke možete unajmiti viličar za Vaš posao, a možete kupiti novi ili polovni viličar za lakše obavljanje prenosa tereta.

Ponose se svojim timom stručnih djelatnika koji su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju, a imaju i vrhunski opremljenu radionicu za obavljanje svih zahvata na strojevima.

dd_servis_vilicara_12

Vrhunska dodatna oprema

Kvalitetan popravak i servis podrazumijeva i korištenje kvalitetnih zamjenskih dijelova, što najbolje znaju zaposlenici tvrtke D&D SERVIS VILIČARA.

Za svoje klijente osigurati će i nabaviti sve potrebne zamjenske dijelove kako bi viličari i dalje mogli besprijekorno odolijevati svakodnevnim izazovima i obavljati sve zahvate.

U ponudi tako imaju dijelove motora, kvalitetne gume, ugradnju dodatne opreme. Vrhunski dijagnostički uređaji u kratkom će roku detektirati uzrok kvara, kako bi sa sigurnošću mogli otkloniti svaki problem.

Servis viličara samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka D&D SERVIS VILIČARA kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

viličar

Odličan servis viličara, Zagreb

D&D SERVIS VILIČARA nudi kvalitetne usluge popravka i zamjenskih dijelova za razne tipove viličara. Profesionalan odnos prema svakom klijentu te korištenje suvremene mehanizacije i alata zalog su za daljnji uspjeh tvrtke na tržištu.

Za razliku od svojih konkurenata, ova tvrtka nudi visokokvalitetnu uslugu i pristupačne cijene radova i popravaka.

Iz ponude možemo izdvojiti kvalitetne gume, dodatnu opremu, dijelove motora i razne druge dijelove neophodne za ispravan rad strojeva.

Jedan od najboljih servisa viličara na području Zagrebačke županije Vama je na usluzi.

vilicar-67367438

Servis viličara po pristupačnim cijenama, Zagreb

Tvrtka D&D SERVIS VILIČARA po pristupačnim cijenama nudi kvalitetne usluge servisa i izvođenja svih popravaka te zamjene dijelova za razne tipove viličara. Preciznost i efikasnost u izvođenju rdova nadaleko je poznata, stoga ne čudi da je ova tvrtka jedan od najpoželjnijih poslovnih partnera za potrebe čestog servisiranja i popravaka viličara.

Povoljno, precizno i brzo - D&D SERVIS VILIČARA

Obratite se s punim povjerenjem.

Za sve dodatne informacije i upite, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr