Dodaj svoju tvrtku

umjetni ratan | 


KOPIN D.O.O. od 1996. godine vrši usluge projektiranja i opremanja ugostiteljskih objekata sa sjedištem u Rijeci.

Nude ugostiteljski namještaj (garniture, stolice i fotelje od tehnoratana sa aluminijskom konstrukcijom, postolja, umjetnog ratana i drugo. Moguća dostava i montaža.


Werzalitploče


umjetni ratan

umjetni_ratan_txt

Ovaj stol za ugostiteljstvo služi kao vanjski stol za otvorene terase kafića, bistro-a, konoba restorana, hotela te ostalih barova,

Također može se vrlo lijepo uklopiti i na terase privatnih kuća vila i apartmana uz ostatak sjedeće garniture od umjetnog ratana.

Konstrukcija stola je izrađena od aluminija te isprepletena umjetnim ratanom odnosno tehnoratan pletivom (umjetni ratan).

Tehnoratan pletivo je umjetno ratan pletivo vrhunski imitira pravi ratan dijele sva kvalitetna svojstva s pravim ratan pletivom.

Tehnoratan odlikuje postojanost i čvrsta konstrukcija možete ga dobiti u u više boja umjetnog ratan pletiva.

Aluminijska konstrukcija obično je prepletena tehnoratan pletivom (PVC pletivo - umjetni ratan)

Umjetni ratan izgledom je gotovo isti pravom ratanu, ali dosta je otporniji je na UV zračenje i druge vremenske neprigode. 

umjetni_ratan_txt_2

Stol za ugostiteljstvo Safir table ispleten je komletan iz umjetnog ratana.

werzalit ploče

Werzalitpločetxt

Werzalit ploče izrađuju se od najboljih materijala kroz kompletan spektar boja. Werzalit ploče u smislu materijala pokazale su se nezamjenjivima još bolje je u kombinaciji s postoljima.

Werzalit ploče možete iskoristiti prilikom uređenja gotovo svih prostora, bilo unutarnjih ili vanjskih. Izrađuju se u raznim dimenzijama. 

 • Stolice i stolovi, garniture
 • Werzalit ploče i šankovi
 • Opremanje svih ugostiteljskih objekata
 • Dizajn ugostiteljskih interijera i eksterijera

U ponudi nude kompletan ugostiteljski namještaj i opremu, kao stolice i fotelje ili vanjske stolice i fotelje od tehnoratana sa aluminijskom konstrukcijom, postolja i topalit ploče te werzalit ploče, te unutarnje i vanjske barske.

Također nude široku ponudu sitnog inventar od raznih vrsta čaša, do kuhinjskoga posuđa i slično.


Werzalitploče_txt2KOPIN d.o.o. nudi mogućnost da kompletno opremite Vašu kuhinju s profesionalnim kuhinjskim uređajima. Vrše uslugu dostave i montaže na objektima.

Također za vas osmišljavaju i realiziraju sve vaše zahtjeve. U mogućnosti su ponuditi stručno vođenje projekata od stvaranja ideje do realizacije projekta, a sve izvodi diplomirani inženjer arhitekture sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i izvođenju radova.

Ukoliko su vaši projekti složeniji prema zahtjevu ili želji investitora formira se profesionalna ekipa kooperanata za sve ostale radove koji se mogu pojaviti u realizaciji. Upravo zahvaljujući takvom pristupu KOPIN d.o.o. je kroz protekli period stvorio široki spektar zadovoljnih klijenata i listu uspješno izvedenih objekata koju možete pogledati OVDJE.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  8:00-16:00

 • uto

  8:00-16:00

 • sri

  8:00-16:00

 • čet

  8:00-16:00

 • pet

  8:00-16:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Pletivo tehno ratan tamno siva

Molola bih 10 m pletiva s dostavom ako je to moguce


upit

Zanima me prodajete li umjetni ratan po metru kvadratnom.Potrebno mi je oko 10 metara dužnih širine 90 cm,pletenih kao na slici tamno sive boje,ili tamne boje koju imate na lageru,te cijena.Sa poštovanjem Marijan Kos


Cijena

Postovanje, interesuje me cijena debljina 1.1 sirina 8.8mm. Koliko kosta kilogram. Molim za odgovor. Hvala


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr