Dodaj svoju tvrtku

Ugradnja vodomjera i daljinsko učitavanje vodomjera Split | 


ASTRINGO D.O.O. je tvrtka iz Kaštel Sućurca koja je s uspješnim poslovanjem krenula 2015. godine. Kod širokog kruga zadovoljnih klijenata već je prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe ugradnju vodomjera na daljinsko očitavanje, u čemu ima bogato iskustvo.

astringo

Ugradnja vodomjera i daljinsko učitavanje vodomjera Split

Tvrtka ASTRINGO D.O.O. sjedište ima na području Splitsko-dalmatinske županije, gdje i obavlja svoju djelatnost.

Bavi se primarno ugradnjom vodomjera na daljinsko očitavanje. U ponudi imaju izrazito kvalitetne vodomjere marke Siemens, a sve poslove obavljaju izuzetno profesionalno, što potvrđuju i mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Ponose se svojim timom profesionalnih djelatnika s bogatim iskustvom u ovom poslu, koji su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju.

Ugradnja vodomjera te daljinsko učitavanje vodomjera ono je što u svojoj ponudi ima tvrtka ASTRINGO D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na jedan od navedenih brojeva.

 • pon

  08:00-16:00 h

 • uto

  08:00-16:00 h

 • sri

  08:00-16:00 h

 • čet

  08:00-16:00 h

 • pet

  08:00-16:00 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Vodomjerila sa daljinskim ocitavanjem

Postovani, Da li je moguce kupiti gore navedena mjerila bez ugradnje I koja bi bila cijena po komadu,radi se o 5.000 komada,ako je moguce prikazati odvojeno I cijenu svih potrebnih uredjaja za taj broj mjerila. Hvala na odgovoru I pozdrav. Zoran Vidovic


zahtjev

Poštovani! Molim Vas ponudu za ugradnju vodomjera na daljinsko očitavanje, a koji se mogu ugraditi umjesto postojećih ventila tj. bez ikakvih građevinskih radova. Zgrada ima 4 kata, a u ponekim stanovima bi trebalo ugraditi i do tri vodomjera. Najvjerojatnije se radi o ugradnji 30-35 vodomjera.


Ponuda za vodomjere sa daljinskim očitavanjem, Kukuljevičeva 21, Split

Poštovani, Molim Vas da mi u što kraćem vremenu pošaljete službenu ponudu za ugradnju 50 kom. vodomjera za stambenu zgradu. Ponuda treba sadržavati marku vodomjera, garanciju , način plaćanja kao i cijenu za sve eventualne građevinske radove.(proširenje vratašca 15x15 u kupatilu i sl.) S poštovanjem!


Ugradnja digitalnih vodomjera na daljinsko upravljanje

Poštovani! kao predstavnik stambene zgrade Trg kralja Tomislava 9; 21315 - Dugi Rat, šaljem vam upit za Vašu Ponudu za ugradnju digitalnih vodomjera na daljinsko upravljanje. Zgrada ima 5 katova, a na svakom katu tri staba. Dvije vertzikale dvosobnih stanova (ukupno 10 stanova) imaju ujedno dva vertikalna dovoda vode u stan (jedan za kuhinju, a drgi za sanitarni čvor). vertikala od 5 stanova ima samo jedan zajednički dovod vode u stan za kuhinju i sanitarni čvor. Dakle, u zgradu bi trebalo ugraditi 15 vodomjera. Očekujemo Vašu ponudu i posjet (poziv). S poštovanjem. Milivoj Raljević Predstavnik stanara zgrade Trg kralja Tomislava 9 21315 - Dugi Rat mob. 0915587698


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr