Dodaj svoju tvrtku
Ugradnja alarmnih sistema, Zagreb

COBRA SISTEMI D.O.O.


Ulica Rebar 14, 10000 Zagreb

Ugradnja alarmnih sistema, Zagreb


COBRA SISTEMI D.O.O. tvrtka je s bogatim iskustvom u radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe projektiranje, prodaju i ugradnju alarmnih sustava. Sve radove izvode precizno i pedantno, na zadovoljstvo svojih klijenata.

mediatron111

Ugradnja alarmnih sistema, Zagreb

Tvrtka COBRA SISTEMI d.o.o., u vlasništvu Zorana Mehuna, sa sjedištem u Zagrebu, na adresi Ulica Rebar 14, specijalizirala se za ugradnju alarmnih sustava i video-nadzora. Pri izvođenju svih vrsta radova koriste suvremenu opremu i alate te visokokvalitetne sustave nadzora.

Srdačni i stručni djelatnici tvrtke rado će pomoći savjetom i razjasniti sve moguće nedoumice. Svakako je važno naglasiti da u današnje suvremeno doba potreba za sigurnošću osoba i imovine možda nikada nije bila toliko izražena, a s obzirom na ubrzan tehnološki razvoj, na našu sreću, dostupni su nam kvalitetni alarmni sustavi i vrhunski video-nadzor.

Tvrtka se u dvije godine postojanja profilirala kao jedna od najboljih na tržištu u odnosu na djelatnost koju obavljaju. Širok asortiman proizvoda dostupan je svima koji imaju potrebu za dodatnim osiguranjem nekretnina i pokretne imovine.

Za siguran dom - COBRA SISTEMI d.o.o.

Ugradnja alarmnih sustava ono je što iz svoje ponude izdvaja COBRA SISTEMI d.o.o.

Obratite im se s povjerenjem.

Za sve upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  9-17h i po dogovoru

 • uto

  9-17h i po dogovoru

 • sri

  9-17h i po dogovoru

 • čet

  9-17h i po dogovoru

 • pet

  9-17h i po dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

Alarmni sustav

Poštovani, ljubazno Vas molimo ponudu za alarmni sustav (možda bežićni) za prostor naše udruge (LAG "SAVA") ukupne površine 75 m2 koji se sastoji od 4 prostorije + sanitarni čvor i spremište. LAG je u najmu poslovnog prostora od fizičke osobe (prizemlje privatne kuće). U 3 od 4 prostorije moguće je ući izvana, dok 1 prostorija i sanitarni čvor imaju prozore. Podaci za ponudu: LAG "SAVA" OIB: 07345374254 Ulica bana Josipa Jelačića 48 10290 Zaprešić Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije kako bi mogli sastaviti ponudu, slobodno nas kontaktirajte. S poštovanjem,


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr