Dodaj svoju tvrtku
KHAO SUN OBRT ZA LJEPOTU I NJEGU TIJELA

KHAO SUN OBRT ZA LJEPOTU I NJEGU TIJELA


Medvedgradska ul. 49, 51000 Rijeka

Tradicionalna tajlandska masaža, Rijeka ~ USLUŽNI OBRT ZA LJEPOTU I NJEGU TIJELA "KHAO SUN", VL. DAVOR KOPILOVIĆ salon je tradicionalne tajlandske masaže koji je osnovan u Rijeci na području Primorsko- goranske županije.

U Rijeci se nalazi na adresi Medvedgradska ul. 49, a nakon pozitivne reakcije klijenata, salon tajlandske masaže otvoren je i u Zagrebu.

khao

Tradicionalna tajlandska masaža, Rijeka, Zagreb

KHAO SUN salon je tradicionalne tajlandske masaže koji je s radom krenuo 2004. godine u Rijeci. Primarna mu je djelatnost pružanje usluga tradicionalne tajlandske masaže pod vodstvom stručnjaka.

Salon je napravljen i uređen u stilu budističkih hramova u kojima se stoljećima izvodila i učila tehnika tajlandske masaže. Prostor je opremljen tajlandskim tradicionalnim namještajem, svjetlima, ornamentima, lampama, statuama i porculanskim posuđem. 

Tajlandska masaže pomaže u oslobađanju blokada i stimuliraju protok životne energije, čime se mogu otkloniti različite psiho-fizičke tegobe. 

Priuštite sebi, najdražima, prijateljima ili poslovnim partnerima iscjeljujući tretman, oporavak i užitak. Rezervirajte tretman Khao Sun salona! Postat ćemo dio Vaših neizostavnih navika.

Tradicionalnatajlandskamasaža,Rijeka,Zagreb2

Što očekivati u salonu tajlandske masaže

Prije same masaže, djelatnici će Vas uputiti na terasu koja je ispunjena zelenilom, cvijećem i vazama, koje se mogu pronaći u svakom vrtu na Tajlandu, gdje se možete opustiti i pripremiti za masažu.

Prostor salona je praktičan, udoban i miran. Ono što daje posebnu, ugodnu i opuštajuću atmosferu tijekom masaže je glazba u kojoj su kombinirani zvuci prirode sa tajlandskim narodnim glazbalima.

Nakon iscjeljujuće masaže, u ugodnoj atmosferi salona uživat ćete i u orginalnom tajlandskom čaju.

Masaže izvode dvije tajlanđanke, certificirani terapeuti tradicionalne tajlandske masaže, koje su temelje svojega znanja i prakse stekle u hramu Wat Pho, gdje se nalazi najpoznatija i najstarija kraljevska škola tajlandske masaže.

Tradicionalnatajlandskamasaža,Rijeka,Zagreb5

Ponuda prilagođena Vama

USLUŽNI OBRT ZA LJEPOTU I NJEGU TIJELA "KHAO SUN"  u svojoj ponudi pruža dvije mogućnosti.
STANDARD u trajanju od 3 sata i EXCLUSIVE u trajanju od 4 sata, u kojima se nalazi sve što Vam je potrebno za psiho-fizički oporavak.

Standard kupka djeluje umirujuće, opuštajuće i uspavljujuće, ublažava napetosti, depresiju i nesanicu. Umanjuje mišićnu napetost, grčeve, tegobe reumatizma i artritisa.
Zahvaljujući tonizirajućem djelovanju, pomaže suzbijati celulit te poboljšava napetost kože. Pomaže kod pms-a i menopauze.

Exclusive kupka blagotvorno djeluje kod opće slabosti organizma, iscrpljenosti i umora. Pomaže kod menopauze, ublažava predmenstrualni sindrom i promjenjiva emocionalna stanja. Harmonizira, inspirira i budi životnu radost.
Djeluje tonizirajuće na kožu i poboljšava napetost kože. Olakšava bolove u mišićima i zglobovima. Pomaže kod prehlada i bronhitisa.

Salon djeluje na dvije adrese: RIJEKA - Slaviše Vajnera Čiče 11 - telefon: 051/211-103 ZAGREB - Medvedgradska ul. 49 - telefon: 01/4667-678

Tradicionalna tajlandska masaža specijalnost je salona KHAO SUN kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za sve dodatne informacije, upite ili REZERVACIJE obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  09:00-22:00 h

 • uto

  09:00-22:00 h

 • sri

  09:00-22:00 h

 • čet

  09:00-22:00 h

 • pet

  09:00-22:00 h

 • sub

  09:00-22:00 h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr