Dodaj svoju tvrtku
Tetoviranje, tetovaže, tattoo, Sisak

SINNERS CVLT - OBRT ZA TETOVIRANJE


Novo Pračno 150a, 44000 SISAK

Tetoviranje, tetovaže, tattoo, Sisak |


Sinners CVLT, OBRT ZA TETOVIRANJE, vl. Luka Gojić, s radom je počeo 2018. godine. Sjedište obrta je u Sisku, na adresi Novo Pračno 150 A.

Osnovna djelatnost je tetoviranje i izrada tetovaža, u čemu slijede najviše standarde kvalitete i struke, što su prepoznali mnogi oduševljeni korisnici/ice njihovih usluga. Ovaj tattoo salon čeka svijetla umjetnička i poslovna budućnost.

TATTOO-5

Tetoviranje, tetovaže, tattoo, Sisak 

OBRT ZA TETOVIRANJE Sinners CVLT novoosnovani je poslovni subjekt specijaliziran za pružanje usluga tetoviranja i izrade tetovaži, prema viziji i ovisno o dogovoru s klijentom. U ponudi imaju i gotove flasheve, među kojim također možete pronaći nešto za sebe. Izvode razne tehnike tetoviranja, a materijali i boje koje koriste visoko su kvalitetni i sigurni za korištenje, što tetovaže čini trajnima, bez ispiranja boja (pogotovo crne). 

Ovisno o Vašim željama, moguće je tetovirati razne dijelove tijela neobičnim i umjetnički vrijednim dizajnom.

Svaka tetovaža priča priču, a one načinjene u Sinners CVLT odišu zanimljivim umjetničkim fascinacijama.

Realan omjer cijene i kvalitete dodatan je motiv da zatražite njihove izvrsne usluge i tetovirate Vama dragi simbol ili koju drugu sliku, ili tekst, koji je od velikog osobnog značaja.


Pouzdane usluge tetoviranja, Sisak

Na području Siska djeluje OBRT ZA TETOVIRANJE Sinners CVLT, koji je u svojem dosadašnjem radu ostvario dobre poslovne rezultate. Specijalizirani su za pružanje visokokvalitetne usluge tetoviranja, koja je sigurna i pouzdana. Vrhunski tattoo majstori za Vas će osmisliti sliku ili će izraditi tetovažu prema Vašoj ideji i/ili postojećim predlošcima. Nadareni crtači ukrasit će Vašu kožu i zabilježiti vama važne trenutke za vječnost! 

Tetovaže izrađuju koristeći suvremenu opremu i boje koje su trajne, pazeći na medicinske i sanitarne uvjete.

Najbolji tattoo studio na području matične županije - Sinners CVLT.

Usluge tetoviranja ono je što u svojoj ponudi ima Sinners CVLT, studio za tetoviranje kojem se sa sigurnošću možete obratiti.

Za sve informacije, rezervacije i upite, molimo obratite se na navedene kontakte.  

 • pon

  12-20h

 • uto

  12-20h

 • sri

  12-20h

 • čet

  12-20h

 • pet

  12-20h

 • sub

  12-20h

 • ned

  /

Tetovaza

Kolika bi cijena bila otprilike za tetovazu qr coda. Velicine cca. 7x7 cm


Tetovaža

Pozdrav, zanima me koja bi bila cijena tetovaže npr nekog citata, lp :)


Tetoviranje

Zanima me gdje vam mogu slike poslati i sve se dogovoriti??... Volio bi napraviti tri tetovaze. Dvije malo povece... Hvala.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr