Dodaj svoju tvrtku
Terensko western jahanje

KONJIČKI KLUB 'WINETOU' BARILOVIĆ


Kosijersko Selo 4 H, Kosijersko Selo, 47252 Barilović

Terensko western jahanje |


KONJIČKI KLUB 'WINETOU' BARILOVIĆ nalazi se na području Karlovačke županije i pruža usluge terenskog jahanja. 

Klub je prepoznat po kvaliteti svojih usluga, a brojni zadovoljni posjetitelji to i potvrđuju.

wbarilovic1

Terensko western jahanje

Western jahanje aktivnost je koja ima bogatu tradiciju gotovo svugdje u svijetu. Riječ je o jahanju na duže staze, a upravo je tome prilagođena i sva potrebna oprema.

Upravo je zbog udobne i masivne opreme prilagođeno svim uzrastima koji se žele bolje upoznati s ovom popularnom aktivnosti.

KONJIČKI KLUB 'WINETOU' BARILOVIĆ na raspolaganju ima svu potrebu opremu, kao i stručne zaposlenike s bogatim iskustvom, koji su Vam na raspolaganju.

wbarilovic2

Ponuda koja privlači posjetitelje

KONJIČKI KLUB 'WINETOU' BARILOVIĆ u svom je višegodišnjem djelovanju postao nezaobilazno mjesto svih ljubitelja jahanja.

Bez obzira na to jeste li početnik ili već iskusan jahač, svaki posjet klubu prilika je za uživanje u prekrasnoj prirodi i druženju.

Od profesionalaca također imate jedinstvenu priliku naučiti sve o uzgoju i brizi za ove prekrasne životinje.

Uz to, svi koji su se već okušali u ovoj jedinstvenoj aktivnosti slažu se kako je ona najbolji način za opuštanje i "punjenje baterija".

wbarilovic3

Idealno mjesto za opuštanje i relaksaciju

KONJIČKI KLUB 'WINETOU' poseban je i po samoj svojoj lokaciji. Mjesto Barilović nije daleko od grada Karlovca, a sinonim je za netaknutu prirodu.

Brojne livade, šume, brežuljci te blizina rijeke Korane savršena su kulisa za ture western jahanja, bez obzira na godišnje doba.

Avanturističko razgledavanje prekrasnog krajolika nikad nije bilo dostupnije!

wbarilovic4

Prednosti jahanja i edukacija

Jahanje je aktivnost prilagođena svim osobama, a ima izrazito povoljno djelovanje na kompletne motoričke funkcije. Velik broj istraživanja dokazao je terapeutski učinak jahanja.

Osim same aktivnosti, KONJIČKI KLUB 'WINETOU' mjesto je na kojem ste u mogućnosti naučiti i mnoge stvari o ovim plemenitim životinjama - kako reagiraju u određenim situacijama, koji im je životni vijek te na koje načine izražavaju emocije.

Terensko western jahanje ono je što u svojoj ponudi ima KONJIČKI KLUB 'WINETOU' BARILOVIĆ, kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte

 • pon

  Prema dogovoru s klijentima

 • uto

  Prema dogovoru s klijentima

 • sri

  Prema dogovoru s klijentima

 • čet

  Prema dogovoru s klijentima

 • pet

  Prema dogovoru s klijentima

 • sub

  Prema dogovoru s klijentima

 • ned

  /

upit

Dobar dan, Irja Kren je. imam mali problem. Prije 2 godine otprilike uplatila sam preko Ponude dana jahanje za dvije osobe i komunicirala s Ivom. Nažalost, nikako se nismo uspjele dogovoriti za termin jer je ili kod vas bilo blato ili smo mi zbog posla bili spriječeni. Redovno smo komunic. preko poruka i pozivima no nikako nismo uspjevale dogovoriti. Uplatila sam 300 kn. Lijepo Vas molim možete li mi to priznati i da se dogovorimo da dođemo? Hvala Vam, lijep pozdrav, Irja


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr