Dodaj svoju tvrtku
TAHOGRAF D.O.O.

TAHOGRAF D.O.O.


Brezje, Dr. Franje Tuđmana 24, 10431 Sv. Nedelja

Tahograf servis Hrvatska |


TAHOGRAF D.O.O. je tvrtka koja se može pohvaliti dugogodišnjim uspješnim poslovanjem, kao i visokom kvalitetom usluga koje pruža klijentima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge ispitivanja i servisa tahografa, u čemu slijedi najviše standarde.

tahograf_11111

Tahograf servis Hrvatska

Tvrtka TAHOGRAF D.O.O. sjedište ima u Svetoj Nedelji, na području Zagrebačke županije. S uspješnim je poslovanjem krenula 1990. godine, a svoje usluge pruža diljem Hrvatske.

Primarna djelatnost obuhvaća ispitivanje i servis tahografa, a u sklopu djelatnosti bavi se trgovinom. Ponose se svojim timom stručnih djelatnika koji su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju.

Tvrtka Tahograf d.o.o. je dugi niz godina uključena kao stručna organizacija u ugrađivanju odredbi međunarodnih konvencija koje se odnose na korištenje tahografa i evidentiranje radnih vremena i odmora profesionalnih vozača kamiona i autobusa. U prilagodbi naših propisa EU propisima, naša tvrtka aktivno sudjeluje i daje svoj doprinos stavljajući na raspolaganje svoje iskustvo i stručne resurse.

Tahograf servis samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka TAHOGRAF D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Tahograf Hrvatska

Tvrtka TAHOGRAF D.O.O., sa sjedištem u Svetoj Nedelji, na području Zagrebačke županije, s uspješnim poslovanjem započela je još devedesetih godina prošlog stoljeća. Primarno se bavi ispitivanjem i servisom tahografa, a u sklopu djelatnosti bavi se trgovinom.

Kvalitetna usluga i educiran tim stručnjaka ponos je tvrtke TAHOGRAF D.O.O.

Tvrtka TAHOGRAF D.O.O. godinama je bila uključena u ugradnju i usklađivanje odredbi međunarodnih konvencija koje se odnose na korištenje tahografa i evidentiranje radnih vremena i odmora profesionalnih vozača kamiona i autobusa. Aktivno sudjelovanje u prilagodbi propisa i stavljanje svojeg iskustva i stručnosti na raspolaganje bitna je stavka za njihovo uspješno poslovanje.

Tahograf - servis 

TAHOGRAF D.O.O. tvrtka je specijalizirana za ispitivanje i servis tahografa. Dugi niz godina sudjelovali su u usklađivanju regulativa s zakonodavstvom Europske Unije, stavivši svoje educirano ljudstvo i stručno znanje nesebično na raspolaganje.

Jasna vizija napretka i stručno vodstvo tvrtku TAHOGRAF D.O.O. jamac je kvalitete usluge.

Obratite im se s punim povjerenjem.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr