Pekarne, pekarski proizvodi

"SLASTICE KOD MATE" Svježi pekarski proizvodi Split, Splitsko dalmatinska županija

Podjeli tvrtku:
"SLASTICE KOD MATE"
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
KRANJČEVIĆEVA 12 A, 21000, Split
Trenutno otvoreno: 0/24

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  0/24
 • utorak
  0/24
 • srijeda
  0/24
 • četvrtak
  0/24
 • petak
  0/24
 • subota
  0/24
 • nedjelja
  0/24

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Svježi pekarski proizvodi Split, Splitsko-dalmatinska županija |


Tvrtka LEOPARD d.o.o. prepoznata je po dugogodišnjem uspješnom radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe prodaju vrhunskih pekarskih proizvoda.

kodmate1

Svježi pekarski proizvodi Split, Splitsko-dalmatinska županija 

LEOPARD d.o.o. je tvrtka koja djeluje sa sjedištem u Splitu, gdje je s radom krenula još 1992. godine. Trenutno broji 15 zaposlenih djelatnika.

U sklopu tvrtke posluju dvije pekare pod nazivom "Slastice kod Mate" a nalaze se na lokacijama:

 • KRANJČEVIĆEVA 12 A, Split, telefon 021/532-449
 • DOMOVINSKOG RATA 22, Split,  telefon 021/380-154

U svojim pekarama nude domaći kruh, prhko pecivo i kolače. Slana peciva sa šunkom i sirom ili slatka peciva sa sirom, marmeladom ili čokoladom najbolji su izbor za zdrav doručak.

Proizvodi su uvijek svježi, peku se tijekom cijelog dana, a ljubazno i strpljivo osoblje radi brzo i predano i za vrijeme najvećih gužvi.

Pekare su otvorene svaki radni dan i vikend od 0/24, osim blagdanima. Velik broj zadovoljnih kupaca već se uvjerio u vrhunsku kvalitetu svih proizvoda koje imaju na raspolaganju.

Svježi pekarski proizvodi ono su što na raspolaganju imaju pekare "SLASTICE KOD MATE". Obratite se s povjerenjem!

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  0/24
 • utorak
  0/24
 • srijeda
  0/24
 • četvrtak
  0/24
 • petak
  0/24
 • subota
  0/24
 • nedjelja
  0/24

Molba za Humanitarnu božićnu fritulijadu studenata farmacije iz Splita

Poštovani, javljam se u ime podružnice Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students' Association – CPSA) u Splitu. Moje ime je Marija Vladović i u ovoj akademskoj godini 2018./2019. obnašam dužnost Povjerenika za promidžbu i sponzorstva podružnice CPSA-e Split na studiju Farmacije Sveučilišta u Splitu. Podružnica Udruge ove godine organizira već šestu Humanitarnu božićnu fritulijadu u prostorijama studentske menze restorana „Kampus“ koja će se održati 6.12.2018.godine. Bili bismo Vam jako zahvalni kada biste donacijom fritula i suhih kolača podržali navedenu humanitarnu akciju koja se ove godine organizira za Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju „Anđeli“! · Udruga „Anđeli“ kao samostalna Udruga djeluje od 08. srpnja 2005. godine. Osnovna svrha djelovanja Udruge očituje se kroz nekoliko osnovnih ciljeva kojih je ukupna svrha promicanje i provođenje aktivnosti za poboljšanje kvalitete življenja djece-osoba najtežih tjelesnih invalida, te djece s teškoćama u razvoju, kako na području Splitsko-dalmatinske županije, tako i na području cijele Republike Hrvatske. Korisnici obuhvaćeni djelatnostima Udruge su djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu. Iz godine u godinu imamo sve veći odaziv studenata, ali i djelatnika Studentskog centra i Sveučilišta u Splitu povodom Fritulijade stoga nam je svaki, pa i najmanji doprinos Akciji od velikog značaja! CPSA je nezavisna i neprofitna studentska Udruga koja svojim zalaganjem promiče edukaciju studenata farmacije i medicinske biokemije o aktualnim temama unutar struke te zastupa interese studenata biomedicinskih znanosti. Zato budite i Vi dio Fritulijade kako bismo zajedno usrećili roditelje, djecu, sve djelatnike i volontere udruge „Anđeli“! Ukoliko ste voljni i u mogućnosti biti dio ove lijepe humanitarne akcije, molim Vas da me što prije kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje naše suradnje! Veselim se Vašem odgovoru, Srdačan pozdrav, Marija Vladović Povjerenik za promidžbu i sponzorstva podružnice Split 2018./2019. Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske | Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students' Association - CPSA e-mail: pr.cpsa.split@gmail.com phone number: +385981390438 web: http://usfmbh.wix.com/cpsa


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

IZNAJMLJIVANJE SOBA MALA KUĆA

Najam soba, Bilje, Kopački Rit, Osijek

Ritska 1, 31327 Bilje

PEHAR SPORT D.O.O.

Izrada i prodaja medalja, pehara i odličja Split

Vinkovačka 37 , 21000 Split

SERVO MEHANIKA J.D.O.O.

Kvalitetna reparatura svih mjenjača, Zagreb

Trnava IV 8, 10000 Zagreb