Dodaj svoju tvrtku
Sudski vještak za financije i ovlašteni računovodstveni forenzičar, Maksimir, Zagreb

SUDSKI VJEŠTAK ZA FINANCIJE LJERKA ŽIVKOVIĆ, MAG. OEC.


Kraljevićeva 8b, 10000 Zagreb

Sudski vještak za financije i ovlašteni računovodstveni forenzičar, Maksimir, Zagreb | 


SUDSKI VJEŠTAK ZA FINANCIJE LJERKA ŽIVKOVIĆ, MAG. OEC. posluje od 1996. godine i nalazi se u Zagrebu, na adresi Kraljevićeva 8b.

Svoje usluge pružaju profesionalno i pouzdano.

Sudskivještakzafinancijeiovlašteniračunovodstveniforenzičar,Maksimir,Zagreb3

Sudski vještak za financije i ovlašteni računovodstveni forenzičar, Maksimir, Zagreb

Ljerka Živković, mag.oec. stalni je sudski vještak za financije ovlaštena od Trgovačkog suda u Zagrebu, za vještačenja na cijelom području Republike Hrvatske te je ovlašteni računovodstveni forenzičar.

Posluje već dugi niz godina, a stečeno znanje i iskustvo danas koristi za pružanje vrhunskih usluga.

Ukoliko su Vam potrebne usluge sudskog vještaka za financije ili usluge ovlaštenog računovodstvenog forenzičara, sa punim se povjerenjem obratite sudskom vještaku za financije Ljerki Živković, mag.oec.

Ona svoje usluge pruža brzo, pouzdano i točno.

Sudski vještak za financije i ovlašteni računovodstveni forenzičar je SUDSKI VJEŠTAK ZA FINANCIJE LJERKA ŽIVKOVIĆ, MAG. OEC.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  8-16 h

 • uto

  8-16 h

 • sri

  8-16 h

 • čet

  8-16 h

 • pet

  8-16 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Izračun zaostalih plaća sa kamatama

Poštovana, Dobio sam sudski spor i odluku oovratka na posao, te isplatu zaostalih plaća sa kamatama. Zanima me, da li vi možete izracunati navedeno i kolika bi bila cijena te usluge. Lp Darko


CHF

Poštovana, molim Vas jeli mi možete izračunati preplačene kamate za franak. Molim Vas na pomoči, radi se o kreditu za auto.


Pitanje - zamolba

Postovana, dobar dan! Molim odgovor da li radite vjestacenja na slucaju "franak". ( obracun kamata na kredite u svic.francima) . Molim hitan odgovor i unaprijed zahvaljujem!


upit

Poštovani, da li radite vještačenja u slučaju "franak"- preplaćene kamate po kreditu? lp


Mirovina

Poštovana, dobio sa rješenje za vojnu starosnu mirovinu, ali mi se određeni iznos čini pre mali. Pa me zanima dali možete napraviti izračun, koji bi ako ima odstupanja mogao priložiti u žalbi. Lp


upit

Poštovana, stečajna sam upraviteljica na TS Zagreb. U ponedjeljak imam ročište na sudu TS u Karlovcu. Postoji mogućnost da vjerovnici traže pobijanje pravne radnje u sudskom postupku protiv odgovorne osobe stečajnog dužnika. Naznake postoje, ali ipak prije pokretanja sudskog postupka želim imati stručno mišljenje vještaka jer ionako će ga kasnije sud tražiti. Ljubazno molim da mi pošaljete ili izvijestite me o okvirnoj cijeni Vaše usluge. Naravno da je teško unaprijed odrediti ali ako ste u mogućnosti stavite neki raspon od .... do. Zahvaljujem Srdačan pozdrav stečajna upraviteljica Biserka Šmit-Sabolić, Kutina, Crkvena 26


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr