Dodaj svoju tvrtku
 Sudski vještak u cestovnom prometu i procjena vozila, Zagreb

STALNI SUDSKI VJEŠTAK IVAN BEDENIKOVIĆ, DIPL.ING.


Dražice 7, 10000 Zagreb

Sudski vještak u cestovnom prometu i procjena vozila, Zagreb | 


STALNI SUDSKI VJEŠTAK IVAN BEDENIKOVIĆ, DIPL.ING. ovlašten je od Županijskog i Trgovačkog suda u Zagrebu, za vještačenja na cijelom području Republike Hrvatske.

Cestovni promet i procjena vozila, njegova je specijalnost.

Sudskivještakucestovnomprometuiprocjenavozila,Zagreb3

Sudski vještak u cestovnom prometu i procjena vozila, Zagreb

Dugogodišnje znanje i iskustvo, kao i stalno tehničko usavršavanje jamac su kvalitete usluga pri procjeni vozila i vještačenja u cestovnom prometu.

U skladu sa odgovarajućim odredbama i smjernicama odgovarajućih zakona, pod zakonskih akata, propisa, odluka i normativa, poštujući međunarodne smjernice za navedenu tematiku, STALNI SUDSKI VJEŠTAK IVAN BEDENIKOVIĆ, DIPL.ING. pruža svoju uslugu.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, na adresi Dražice 7.

Sudski vještak u cestovnom prometu i procjena vozila, usluge su koje pruža STALNI SUDSKI VJEŠTAK IVAN BEDENIKOVIĆ, DIPL.ING.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  po dogovoru

 • ned

  /

Sudar osobnog vozila i motora

Postovani, Danas sam imao prometnu nezgodu Ja sav vozio osobni auto Audi q3 u Jastrebarskom. Vozilom sam prelazio na raskrscu cestu sa prvenstvom ptometa,dolaskom na raskrizje uspirio sam utvrdio da nrma nikog ni sa jedne strane ,krenuo sam vec na kraju prelazka u mene se zabio motorom u moja zadnja desna vrata. Motorist je pao nije imao teze ozlijede prevezen je u bolbicu gdje su utvrdjeni samo udarac u lijevu nogu i sl. Na uvidjaj je itasla Policiska ophodnja i napravila uvidjaj.Policajac mi je rekao da sam kriv Napominhem da nema tragova kocenja motora a kojom je on brzinom vozio nije mi poznato da se tako brzo nasao .Kolega iz druge pol.stanice mi kaze da nisam kriv jer sve sto je iza prvih vrata da nisam kriv.,da sud to prizna. Molim Vase misljenje Imao sam 0,00 alkohola u krvi S postovanjem Ranko Vojnovic


Predvjestacenje ili savjetovanje u prometnoj nezgodi

Poštovani,mojakcer je imala sudar. Okolnosti sudara i samo mjesto je prilično nezgodno. Budući da se radi o osobi rodbinski povezanih s policijom,ocekuhem utjecaj na policijski zapisnik i negativan ishod po moju kćer. Želio bih se konzultirati s vama. Interesiraju me svi detalji od termina,potrebne dokumentacije do troškova. Lijep pozdrav Damir Tušek 092 31 000 65


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr