Prevoditelji i sudski tumači

SEBASTIAN LUCJAN MATRACKI Sudski tumač za poljski jezik Zagreb

Podjeli tvrtku:
SEBASTIAN LUCJAN MATRACKI
5 (3 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Štefaničeva ulica 2, 10000, Zagreb
Trenutno otvoreno: zatvoreno

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  po dogovoru
 • utorak
  po dogovoru
 • srijeda
  po dogovoru
 • četvrtak
  po dogovoru
 • petak
  po dogovoru
 • subota
  po dogovoru
 • nedjelja
  zatvoreno

Ocjena

5
(3 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU

Odlična suradnja

Vrlo obrazovan i artikuliran čovjek. Preporučujem 100% jer ne susrećete često ljude s kojima je suradnja tako jednostavna i plodonosna


Sve najbolje

Kvalitetne usluge prijevoda..


Sudski tumač za poljski jezik Zagreb

najbolji sudski tumač za poljski jezik u Zagrebu


Pročitaj komentare

O tvrtki

Sudski tumač za poljski jezik Zagreb |


Sudski tumač Sebastian Lucjan Matracki je kvalitetan prevoditelj i sudski tumač za poljski jezik.

Ovaj sudski tumač za poljski jezik svoje usluge nudi na području cijele Hrvatske, a sjedište je u gradu Zagrebu. Usluge se posve prilagođavaju potrebama klijenata, te svakako kontaktirajte ovog kvalitetnog i ažurnog prevoditelja. Kvalitetan sudski tumač za poljski jezik nužan je za kvalitetan prijevod.

SudskitumačzapoljskijezikZagreb2

Sudski tumač za poljski jezik Zagreb

Iskusni sudski tumač Sebastian Lucjan Matracki bavi se svim vrstama prevođenja, što uključuje prevođenje u pravne svrhe.

Svo se prevođenje s poljskog i na poljski jezik obavlja u skladu s najstrožim standardima struke, te se više puta kontrolira za maksimalnu ispravnost i preciznost prijevoda.

Ovi su prijevodi poznati kao izuzetno kvalitetni, a urađuju se veoma brzo, te potpuno u skladu s klijentovim potrebama i željama. Usluge koje Vam pruža ovaj sudski tumač za poljski jezik izuzetno su temeljite, ali i povjerljive, te ovaj tumač stoga uživa status tumača od povjerenja.

Strogo pridržavanje rokova i zaista izvrsna kvaliteta rada glavne su odlike ovog sudskog tumača za poljski jezik, te su mu mnogi oduševljeni klijenti više puta poklonili svoje povjerenje.


Pristupačne i kvalitetne usluge prevođenja

Usluge sudskog tumača za poljski jezik obavljaju se brzo i po pristupačnim cijenama, naročito uzevši u obzir vrlo visoku kvalitetu prijevoda, kao i strogo pridržavanje unaprijed ugovorenih rokova.

Ukoliko Vam je potreban sudski tumač za poljski jezik visoke pedantnosti i od povjerenja, najbolje se obratiti ovlaštenom i posebno educiranom prevoditelju poljskog jezika. Time osiguravate točan i precizan prijevod u skladu s pravilima struke, te Vas sigurno neće iznevjeriti.

Sposoban, obrazovan i nadaren sudski tumač Sebastian Lucjan Matracki za Vas na raspolaganju ima sve vrste prevođenja, a od usluga se posebno ističu stručni prijevodi u pravne svrhe što obavlja posebno pedantno.

tumačpoljskijezik

Vrhunski sudski tumač za poljski jezik

Sebastian Lucjan Matracki je sudski tumač za poljski jezik od apsolutnog povjerenja za zaista velik broj dosadašnjih klijenata, stoga mu se obavezno javite za kvalitetne usluge tumačenja.

Cijene prevođenja, odnosno usluga sudskog tumačenja su zaista pristupačne s obzirom na vrlo visoku kvalitetu, što je svakako dodatan motiv da potražite usluge upravo ovog licenciranog sudskog tumača za poljski jezik.

Po potrebi, prijevod se uređuje dok ne bude posve u skladu s Vašim očekivanjima i potrebama, a kompletna je usluga vrlo fleksibilna.

Obratite se s apsolutnim povjerenjem za vrhunske usluge koje Vam nudi licencirani sudski tumač za poljski jezik!

SudskitumačzapoljskijezikZagreb

Brzina i pouzdanost

Ako Vam je potreban brz i pouzdan sudski tumač za poljski jezik obratite se licenciranom i educiranom prevoditelju, vrhunskom poznavatelju poljskog i hrvatskog jezika. Pravilnim odabirom sudskog tumača osiguravate točan i kvalitetan prijevod.

Kompletan je prijevod kontroliran i visoke kvalitete, u skladu sa strogim standardima struke. 

Realne cijene za visoku kvalitetu usluge prevođenja koje Vam nudi ovaj sudski tumač za poljski jezik još su jedan dobar razlog da se obratite upravo ovom stručnjaku.

Treba li Vam vrhunski sudski tumač za poljski jezik, na raspolaganju Vam je Sudski tumač Sebastian Lucjan Matracki, te mu se s punim povjerenjem obratite za bilo kakve usluge prijevoda i sudskog tumačenja za poljski jezik.

Za bilo kakve dodatne informacije i dogovore, javite mu se na gore istaknute kontakt-podatke.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  po dogovoru
 • utorak
  po dogovoru
 • srijeda
  po dogovoru
 • četvrtak
  po dogovoru
 • petak
  po dogovoru
 • subota
  po dogovoru
 • nedjelja
  zatvoreno

hrvatsko-poljsko vjencanje

Postovani! Pisem Vam ovaj mail kako bih doznao sce procedure i okvirne cijene usluge prevoditelja koji je potreban biti nazocan na vjencanju koje ce se odrzati 20.08.2022 u Zelengaj, Velika Kopanica, Brodsko-Posavska Zupanija. Ja sam rodom iz okolice a moja buduca supruga dolazi iz Poljske. U razgovoru s maticarem on je istaknuo potrebu za poljsko-hrvatskim prevoditeljem koji mora biti nazocan na ceremoniji. Da li imate iskustva s time i mozete li me bolje uputiti kako bih bio spreman? Trebat cemo prijevod njenog rognog lista i potvrde o slobodnom bracnom stanju te osobu koja ce nazociti nasoj ceremoniji. Hvala Vam puno! Srdacan pozdrav Goran Lilic


Upit

Po[tovani, potreban nam je ovlasceni sudski tumac prilikom podpisivanja dokumentacije o zatvaranju firme. Da li pruzate takve usluge? Mozete li nam poslati neku ponudu? Unaprijed hvala


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Odlična suradnja

Vrlo obrazovan i artikuliran čovjek. Preporučujem 100% jer ne susrećete često ljude s kojima je suradnja tako jednostavna i plodonosna


Sve najbolje

Kvalitetne usluge prijevoda..


Sudski tumač za poljski jezik Zagreb

najbolji sudski tumač za poljski jezik u Zagrebu


Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

PZ VARAŽDINSKO POVRĆE

Najkvalitetnija proizvodnja i prodaja povrća,Vidovec

Trg Sv. Vida 9, 42205 Vidovec

ROTA-FLEX J.D.O.O.

Brusne i rezne ploče, Jankomir, Susedgrad, Zagreb

Samoborska cesta 250 , 10000 Zagreb

STONSKA KAMENICA D.O.O. RESTORAN SORGO

Vrhunski morski specijaliteti, Ston

Jurja Dalmatinca 8, 20230 Ston

AN-RO SERVIS ZA ČIŠĆENJE

Čišćenje zgrada i poslovnih prostora Krapinske Toplice

Hršak breg 15, 49217 Krapinske Toplice

FILAGRO J.D.O.O.

Financijsko savjetovanje, konzalting za eu Zagreb

Lonjička 2 A, 10000 Zagreb