Dodaj svoju tvrtku

Strojevi za glazure Hrvatska |


PM - pumpe j.d.o.o. posluje dugi niz godina sa sjedištem u Zagrebu, na adresi Lučko 26.

Primarna djelatnost ovog uspješnog poduzeća uključuje strojeve za glazure, a bave se održavanjem, montiranjem i prodajom. Obratite im se s povjerenjem za nove i rabljene strojeve za glazure po realnim, pristupačnim cijenama.

StrojevizaglazureEstih,Hrvatska1

Strojevi za glazure, Hrvatska

U svojoj ponudi imaju nove i rabljene strojeve, a moguć je i najam. Sve su usluge i proizvodi dostupni na području cijele Hrvatske.

Uz navedeno, nude i servis svih strojeva što obavljaju u najkraćem roku, te uz pouzdanu dijagnostiku i sam popravak koji vrše pomoću profesionalnih alata i strojeva.

Ovo je poduzeće i ovlašteni zastupnik i serviser Gb-Machines za Hrvatsku.

GB Machines je njemačko poduzeće koje svoje strojeve izrađuje isključivo od provjerenih njemačkih inženjerskih rješenja.

Rabljeni strojevi za glazure provjerene su kvalitete, održavani i posve ispravni. Njihove nove i rabljene strojeve možete pronaći na svakom suvremenom gradilištu, što je odličan pokazatelj kvalitete njihovog rada i njihovih strojeva.

Svakako se obratite ovom poduzeću i uvjerite se u visoku kvalitetu koju Vam garantiraju njihovi strojevi za glazure - novi ili rabljeni.

estrih

Kvalitetne i povoljni strojevi za glazure

Strojevi koji se u današnje vrijeme koriste na gradilištima imaju teži zadatak no ikada prije - pod stalnim su opterećenjem, te se od njih stalno traži da isporučuju više i bolje. Kvarovi su, stoga, sve češća pojava.

Svi strojevi za glazure koje Vam nudi poduzeće PM - pumpe j.d.o.o. stoga su redovito održavani kako bi se smanjila mogućnost kvarova, a usluga servisiranja strojeva postaje jedna od najvažnijih koje Vam ovo uspješno poduzeće može ponuditi.

Njihovi mnogobrojni zadovoljni klijenti svakako su njihova najbolja preporuka, a pristupačne su cijene dodatan motiv da među konkurencijom odaberete baš ovo poduzeće.

Strojevi za glazure ono su što Vam na području cijele Hrvatske nudi tvrtka PM - pumpe j.d.o.o. te se s povjerenjem možete javiti ovom timu.

Za bilo kakva dodatna pitanja, slobodno im se javite na gore istaknute kontakt-podatke.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Stroj za glazure

Imate li rabljeni stroj za prodaju estrih boy ili putmeister


Pozdrav. Imate li za prodaju koriscene masine za estrih (glazuru), od 2002 - 2008 godista?

Pozdrav. Imate li na prodaju koriscene mašine za estrih, od 2002 do 2008 god?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr