Dodaj svoju tvrtku
REZIDENCIJA KASTELAN, dom za starije i nemoćne osobe

REZIDENCIJA KASTELAN, dom za starije i nemoćne osobe


Bolnička Ulica 2, 49215 Tuhelj

Starački dom i smještaj, Tuheljske Toplice | 


REZIDENCIJA KASTELAN, TUHELJSKE TOPLICE, DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE djeluje na području Krapinsko-zagorske županije.

Na raspolaganju ima kompletnu skrb za starije i nemoćne osobe. U svojem radu slijede visoke standarde struke i kvalitete, što su prepoznali brojni zadovoljni korisnici usluga.

kastelan3333

Starački dom i smještaj, Tuheljske Toplice

REZIDENCIJA KASTELAN, TUHELJSKE TOPLICE, DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE posluje od 1999. godine na adresi Bolnička Ulica 2 u Tuhelju,.

Osnovna djelatnost je medicinska skrb, briga i njega za osobe treće životne dobi.

Kompletno opremljen dom i bogat raspored aktivnosti uvijek na raspolaganju za rezervacije. 

Dom za stare i nemoćne u Tuheljskim toplicama odiše nekom posebnom ugodnom i toplom atmosferom koja se skoro “može opipati”.

Vjerojatno zato što je taj objekat 20-tih godina prošlog stoljeća sagrađen kao obiteljski hotel, a poslje 2. svijetskog rata pretvoren je u bolnicu za dječju paralizu gdje su djeca iz cijele bivše Jugoslavije dolazila na liječenje.

Nakon toga prenamijenjen je u bolnicu za uho, grlo, nos. Kada je bolnica bila zatvorena par godina odlučili su investirati u nju i preuredili su je, te je ona danas Ustanova za starije i nemoćne.

Starački dom i smještaj ono je što na raspolaganju ima REZIDENCIJA KASTELAN, TUHELJSKE TOPLICE, DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Cesta Dolomitskega odreda 22, Ljubljana, Slovenija

Poštovani, pišem vam za mojeg otaca, ima 80 godina. Prije 2 tjedna imao je možganski udar. Sada se nalazi u okravalištu. Živi sma u svojoj kuči. Treba mu oskrba 24 h. Mjesto u domu bi trebali čimprije / u bistvu odmah. Molim vas z odgovor ako imate mjesto? Unaprijed hvala. Tea Švigelj


ADERGAS 20A, 4207 CERKLJE NA GOR. SLOVENIJA.

Poštovani, pišem vam za svoju mamu Rezu Sedić. Moja mama je dementna. Živi samo u svojoj kuči. Sada je njeno zdravstveno stanje išlo na slabije, tako da treba 24 sati oskrbu. Sada se nalazi u psihiatrični bolnici Begunje. Sama više neče moči biti kod kuče. Mi idemo na posao, tako da nečemo moči ji nuditi 24 sati oskrbu. Željela bi znati jeli možemo dobiti kot vas mjesto za nju. Mama inače još jede sama i obuče se sama, kot njege treba pomoč. Mjesto u domu bi trebali čimprije oz. kad bude išla iz bolnice. Za hitri odgovor se vam zahvaljujem. Ljubica


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr