Dodaj svoju tvrtku

Starački dom i dom za stare, Osijek | 


ZLATNE GODINE je dom za starije i nemoćne osobe, a nudi smještaj pokretnih i nepokretnih osoba sa kapacitetom za 20 osoba.

Staračkidomidomzastare,Osijek3

Starački dom i dom za stare, Osijek

ZLATNE GODINE je dom koji nudi najbolje zbrinjavanje starijih i nemoćnih osoba, ugodan smještaj u jednokrevetnim i višekrevetnim sobama. Stručna i nježna skrb o vašim starijima i nemoćnima te ljubazno i brižno osoblje na raspolaganju su od 0-24 h. 

Dom se nalazi na adresi Mosorska 14 u Osijeku. U blizini se nalaze bolnice i ostali sadržaj koji bi mogao zatrebati starijim osobama.

Štićenicima doma je omogućena 24-satna medicinska skrb, te briga o zdravoj prehrani koju pripremaju profesionalni kuhari. Djelatnicima doma obratite se s povjerenjem i raspitajte se o svemu što Vas zanima.

Starački dom i dom za stare, usluga je koju nudi ZLATNE GODINE - DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE.

Za sve ostale informacije obratiti se vlasnici doma.

 • pon

  0-24 h

 • uto

  0-24 h

 • sri

  0-24 h

 • čet

  0-24 h

 • pet

  0-24 h

 • sub

  0-24 h

 • ned

  0-24 h

Upit o cijeni i dostupnom smjestaju

Poštovani, ovom prilikom šaljem upit vezan za smještaj ženske osobe (datum rođenja 05.08.1940). Osoba ne boluje od psihičkih niti zaraznih bolesti. Mirovina ne pokriva potencijalnu cijenu smještaja, stoga me zanima procedura plaćanja u tom slučaju. Zahvaljujem se na odgovoru unaprijed. Srdačan pozdrav! Milka Gajdašević


Informiranje o uvjetima za prijem u dom

Imam majku stara 84 godine pa me zanima kakvi bi bili uvjeti prijema kod vas i cijena smještaja. hvala


Dom

Postovani Zanima me da li imate slobodnog mjesta za zensku osobu 67 godina . i koja je cijena smjestaja. Lp


Smjestaj za majku

Postovani,zanimalo bi me da li imate mjesta i koji je cjenik smjestaja?


Smjestaj za Manu.

Potreban smjestaj za mamu, 74 godine, nepokretna, posljedica ICV, inkontinentna, svjesna . Do sada bila u Domu Mira u Ernestinovu, ali zatvaraju Dom.


smjestaj

Postovani, da li imate mjesta za zenu 82 godine, pokretna, smostalna


Smještaj u dom

Poštovani, potreban je smještaj ženi od 82 godine. Samostalna je, otežano hoda i ne koristi pomagala, nema kroničnih bolesti, nije dementna. Trenutno živi sama u Osijeku u stanu. Nema rodbine niti bilo kakve pomoći u gradu. Plaši se samoće i želja joj je da se smjesti u Dom. Srdačan pozdrav kćerka Olivera


smještaj

Poštovani! Zanimaju me cijene smještaja u vašoj ustanovi te imate li mjesta?


Smještaj za oca

Poštovani, otac mi treba biti u petak, 7. 09. otpušten sa djela torakalne kirurgije. ima slomljena rebra i dementan je.Ima propisanu terapiju i uglavnom spava. Imate li slobodnog mjesta ? Molim vas da mi javite . Hvala, lijep pozdrav melita Vukelić Smolčić


?

Dobar dan,zanima me da li imata slobodnih mjesta?


Smještaj u dom

Poštovani, trebala bih smještaj u dom za majku, 77 godina, pokretna, ali usporena, mentalno potpuno orijentirana, boluje od dijabetesa na inzulinu, drugih bolesti nema, niti troši druge lijekove. Zainteresirani smo po preporuci za Vaš dom,što hitnije. Lijep pozdrav, Dubravka Vuković


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr