Dodaj svoju tvrtku
Stalni sudski vještak za cestovni promet i procjenu motornih vozila Karlovac, Hrvatska

Stalni sudski vještak Alojz Vodnik, dipl.ing.prom


K. Branimira 70, 47000 Karlovac

Stalni sudski vještak za cestovni promet i procjenu motornih vozila Karlovac, Hrvatska | 


Alojz Vodnik, dipl.ing.prom. je stalni sudski vještak za cestovni promet, ovlašten od Županijskog i Trgovačkog suda u Karlovcu, za vještačenja na cijelom području Republike Hrvatske. 

Nalazi se u Karlovcu, na adresi K. Branimira 70.

Stalnisudskivještakzacestovniprometiprocjenumotornihvozila,Karlovac3

Stalni sudski vještak za cestovni promet i procjenu motornih vozila Karlovac, Hrvatska

STALNI SUDSKI VJEŠTAK ALOJZ VODNIK, DIPL.ING.PROM ovlašteni je inženjer za tehniku i procjenu motornih i priključnih vozila sa preko 40 godina iskustva.

Koristeći svoje bogato iskustvo i znanje svim klijentima pružaju vrhunsku uslugu.

Ukoliko su Vam potrebne usluge stalnog sudskog vještaka za cestovni promet i procjenu motornih vozila, sa punim se povjerenjem obratite STALNOM SUDSKOM VJEŠTAKU ALOJZU VODNIKU, jer on svoje usluge pruža kvalitetno, profesionalno i sigurno.

Stalni sudski vještak za cestovni promet i procjenu motornih vozila je STALNI SUDSKI VJEŠTAK ALOJZ VODNIK, DIPL.ING.PROM. kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  7:00 - 15:00

 • sri

  7:00 - 15:00 ; 17:00-20:00

 • čet

  7:00 - 15:00 ; 17:00-20:00

 • pet

  7:00 - 15:00 ; 17:00-20:00

 • sub

  7:00 - 15:00 ; 17:00-20:00

 • ned

  7:00 - 15:00 ; 17:00-20:00

procjena parkirnog mjesta

Koliko iznosi vaš izlazak na teren?


Procjena parkinga u ul. O. Račkog

Kuća nam se nalazi u ul. O-,Račkog.Prije otprilike 3 god. ulica je preusmjerena u jednosmjernu, a na jednoj njezinoj strani su ocrtana parkirališta. Kako je kod nas uobičajeno, ujutro je sve bilo gotovo i nemalo smo se iznenadili kad su nam parking napravili ispred ulaza u dvorište. Ulaz je dosta nezgodan i uzak, ulica nije previše široka, manevarskog prostora za auto malo. Nakon prigovora G. Džanković dolazi na očevid i iscrtava nam 2 parkinga kao zabranjena. Iako ne u idealnoj poziciji, ali mi smo zadovoljni. Prije dva tjedna pouzvali smo policiju( nakon tko zna koliko puta prije toga) radi parkiranog vozila na X-u, da bi došle 2 policajke i doslovno me napale da taj zabranjeni parking ne vrijedi, da imamo dosta prostora i bez toga i traže od grada da nam izbriše. zabranu. Pitam vas kao stalnog sudskog vještaka, možete li izići na teren i pogledati situaciju i koliko košta vaš izlazak. Srdačan pozdrav, Tandarić Višnja.


parkiranje osobnog vozila

Postovani, Trebam sudskog vjestaka za dokazivanje propisno ili ne propisno parkiranje osobnog vozila. Dali vi to vrsite ako ne koga mogu dobiti za ovakav slucaj.


Prometna nezgoda

Lijepo Vas molim ako mi možete pomoći... Imala sam prometnu nesreću u kojoj sam bila zaustavljena pločniku sa 2/3 automobila. Automobil je bio ugasen. Velikom brzinom me udario automobil koju je dolazio iz suprotnog smjera kretanja i udario me u desnu stranu mog automobila. Tom prilikom je moj automobil odbacen prema nazad i razbio automobil Mercedes marke te ga pomjerio 1, 5 metara i razbio i 4,automobil. Budući da samnom nitko od nadležnih nije obavio obavijesni razgovor a dobila sam zapisnik i kaznu da sam se ja uključivala u promet i izazvala prometnu nesreću.. Sto nema nikakve veze s istinom... Automobil mi je bio ugasen. Molim vas da mi pomognete kako dokazati da nisam kretala? Samo da napomenem automobil je bio u ispravnom stanju.. 6godina star a nije mi se upalio niti jedan zracni jastuk.. Moze li to biti dokaz da je automobil bio ugasen... Molim vas za savjet... Hvala!


Procjena automobila

Dobar dan! Kupujem Renault clio iz 2004g ,automobil nije u voznom stanju,motor je neispravan i ima malih nedostataka na limariji.Zanima me koliko bi kostala procjena tog automobila da bih platio manji porez na prijepis? Automobil se nalazi u Ogulinu. LP! Davor Puškarić


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr