Dodaj svoju tvrtku
Specijalistički pregledi za vozače i pomorce Rijeka

Specijalistička ordinacija medicine rada i sporta dr. sc. Jadranka Božin-Juračić


Ive Marinkovića 11 2. kat Soba 56. i 57., 51000 Rijeka

Specijalistički pregledi za vozače i pomorce Rijeka |


SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA JADRANKA BOŽIN-JURAČIĆ djeluje na području grada Rijeke.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kvalitetno obavljanje svih specijalističkih pregleda. Sjedište je na adresi Ive Marinkovića 11  2. kat Soba 56. i 57. Kvaliteta medicinskih usluga nadaleko je poznata, čemu svjedoče brojni zadovoljni klijenti, a to je ujedno zalog za još uspješniju poslovnu budućnost.


Specijalistički pregledi za vozače i pomorce Rijeka

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA JADRANKA BOŽIN-JURAČIĆ na području Primorsko-goranske županije prepoznata je po kvaliteti svojih usluga. Ordinacija obavlja sve specijalističke preglede medicine rada i sporta te preglede za vozačke dozvole, dozvole za nošenje oružja te upise u škole i fakultete.Stručno medicinsko osoblje kontinuirano se educira, prateći novitete i razvoj tehnologije, kako bi usluga koju pružaju bila što bolja.

Ordinacija se još bavi procjenama invaliditeta i opće radne sposobnosti.

 • Ocjena invaliditeta i opće radne sposobnosti po osiguravateljnim načelima
 • Uloga medicine rada u procjeni opasnosti radnog mjesta
 • Temeljni tečaj zrakoplovne medicine

Specijalistički pregledi za vozače i pomorce dio je usluga koje pruža SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA I SPORTA DR. SC. JADRANKA BOŽIN-JURAČIĆ.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite, obratite s punim povjerenjem se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

Obrada za mirovinu

Poštovana, molila bih termin za obradu za odlazak u mirovinu tj. Vaše mišljenje i prijedlog. Napominjem da sam administrativni djelatnik već 37 godinu. Imam problem cijele kralježnice , te sve više izražene probleme prilikom sjedenja kao i problem desne šake zbog problema sa ramenom i škljocavim prstom. Također su tu problemi i kardiovaskularne prirode. Od 2009 godine imam priznatu invalidnost od 30%. Za sve gore navedeno imam višegodišnju dokumentaciju. LP Željka Krpan P.Preradovića 4 53000 Gospić zeljka.krpan03@gmail.com 098/446775


provjera cjelokupnog fizićkog i motornog stanja. znbog zelje za posao ili daljnjeg školovanja

Donbar dan gospodjo doktor.Molim vas. da me onbavjestite kad nbi mogao. doći do vas na pregled ,iz vać navedenih razloga. Najme moje se stanje zdravlja ponboljšalo pa bi to stanje htio iskoristiti za nešto konstruktivno. Ja sam završio školu za motore sa unutarnjim sagorjevanjem u Kopru. Srednja Prometna Škola Kopar.Brodoremont IZOLA. U mirovinu sam otišao 1992,8mje. Zbog pada živćanog sustava.To se desilo 1990g.Veselim se susretu.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr