Dodaj svoju tvrtku
Soboslikarski radovi, gletanje, farbanje stolarije, ograda i fasada Mošćenička Draga, Primorsko-goranska županija

SOBOSLIKARSKI OBRT, VL. KLAUDIO BARKOVIĆ-MOŠĆENIČKA DRAGA


Sveta Jelena 29, 51417 Mošćenička Draga

Soboslikarski radovi, gletanje, farbanje stolarije, ograda i fasada Mošćenička Draga, Primorsko-goranska županija |


SOBOSLIKARSKI OBRT BARKOVIĆ KLAUDIO može se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim poslovanjem, kao i visokom kvalitetom usluga koje pruža.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe vrhunske soboslikarske usluge u kojima slijedi najviše standarde.

klaudio_1111

Soboslikarski radovi, gletanje, farbanje stolarije, ograda i fasada Mošćenička Draga, Primorsko-goranska županija

SOBOSLIKARSKI OBRT BARKOVIĆ KLAUDIO sjedište ima u Mošćeničkoj Dragi, a usluge pruža diljem Primorsko-goranske i Istarske županije.

Posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne soboslikarske usluge za sve fizičke i pravne osobe. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge bojanja zidova svih stambenih i poslovnih prostorija na zahtjev klijenata, gletanje, farbanje prozora i vrata, štokova, stolarije, ograda i fasada.

Preporuka su za stručne usluge dizajna interijera prema dogovoru s klijentima u 3D tehnici te su cijenjeni zbog dekorativnih tehnika kako bi što bolje osmislili i uredili životni prostor po željama.

Ističemo odličnu suradnju s lancima hotela, restoranima, ugostiteljskim objektima te poslovnim partnerima koji imaju puno povjerenje u njihove usluge.

Prepoznati su po susretljivosti sa svakim klijentom pojedinačno kako bi što bolje odradili dogovorene usluge. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, profesionalnost i vidljive rezultate. Vlasnik obrta g. Klaudio Barković je licenciran za sve navedene usluge uz završenu školu Callegari Talijanska škola mode i dizajna.

Soboslikarski radovi, gletanje, farbanje stolarije, ograda i fasada usluge su koje na raspolaganju ima SOBOSLIKARSKI OBRT BARKOVIĆ KLAUDIO.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr