Dodaj svoju tvrtku
Sistematski pregledi te pregledi za vozače i izdavanje oružja Varaždin

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA, MIRJANA ŠANJEK, DR.SPEC.MED.RADA


4 (1)
ZAGREBAČKA 94, 42000 Varaždin

Sistematski pregledi te pregledi za vozače i izdavanje oružja Varaždin | 


SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA, MIRJANA ŠANJEK, DR. SPEC. MED. RADA nalazi se u Varaždinu, a posluje na području Varaždinske županije.

Ordinacija pruža usluge sistematskih pregleda, a iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u radu.

sanjek7777

Sistematski pregledi te pregledi za vozače i izdavanje oružja Varaždin

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA, MIRJANA ŠANJEK, DR. SPEC. MED. RADA specijalizirana je za pružanje usluga:

 • sistematskih pregleda
 • pregleda za izdavanje oružja
 • pregleda za vozače
 • liječničkih pregleda za upis u školu
 • svih drugih usluga medicine rada

Osnovni sistematski pregled omogućuje rezultate i informacije koje govore o sposobnostima za pojedine svrhe. Rezultati i potvrda su spremni u najkraćem mogućem roku.

Doktorica Šanjek predana je svom radu, a posao obavlja stručno, pedantno i kvalitetno. Za pitanja ili nedoumice obratite se doktorici Šanjek.

Sistematski pregledi, pregledi za vozače te pregledi za izdavanje oružja dio su usluga koje pruža SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA, MIRJANA ŠANJEK, dr.spec.med. rada.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  7-15h

 • uto

  7-15h

 • sri

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  /

 • ned

  /

Prvi pregled za vozačku dozvolu

Postova dr., Molim vas ako mi možete dati potrebne informacije o pregledu za vozača B kategorije, dali je potrebno nešto od dokumenata, dali se treba naručiti te koliko se čekaju nalazi. I koliko se plaća pregled. Unaprijed hvala


Pregled za vozačku

Koliko košta liječnički pregled za produljenje vozačke?


Upit liječnički

Poštovanje, Zanimalo bi me koja je cijena liječničkog za upis u autoškolu i kada bi mogla doći? Lp


Ljećnički za A2 kategoriju

Poštovanje Gđ.Doktorice Mirjana Šanjek imam jedan upit prije prije dva mjeseca sam napravijo ljećnički za posao za Primu comerc a prije mjesesec dana za vilicara isto znaci iso sam na psiho testove dodatno pa vas ljepo molim dali mi mozete reći dali trebam to sve napravit za kategoriju A2 kad sam sve to napravijo a ljecnicki vrjedi jabi naravno platijo dobivanje ujrejenja jel mislim da ljećnički traje šest mjeseci ljepi pozdrav i ja bi vas molijo dami u kracem roku odgovorite Puno vam hvala.


štefić - bosilj

Poštovana, interesira me da li kod Vas mogu obaviiti nadzorni zdrastveni pregled i dobiti Uvjerenje o zdrastvenj sposobnosti za upravljanje vozilima, te kolika je cijena i koliko se čeka na pregled. Radim u inozemstvu, pa bih željela dogovoriti točan termin, ako je moguće. Puno hvala na odgovoru.


Pitanje

Poštovanje.Dali je moguće da u ponedeljak u 13sati dođem sa sinom na liječnički pregled za srednju školu.Čekao je odobrenje zamolbe za drugi smjer.Hvala.


Produljenje vozačke dozvole B kategorije

Pozdrav! Zanima me cijena liječničkog pregleda! Hvala.


ljecnicki za upis u srednju skolu

Molim Vas Termin za ljecnicki za upis u srednju skolu za Leo Petrisic . Ako je moguce 16.7 ako ne tada nakon 3.8 . Zahvaljujem lp


LJečnički pregled

Poštovani molim Vas termin za pregled za upis u srednju školu,hvala.


Vozačka

Poštovanje Zanima me koja je cijena za za lječnićki pregled za produljenje vozačke B i C kategorije?I kolko prije se treba naručiti? Hvala


Upit

Interesira me u koliko sati treba sutra doći na liječnički pregled za produljenje vozačke dozvole. Na telefon se nitko ne javlja. Lijepi pozdrav.


Lječnički pregled za upis u autoškolu

Poštovani, zanima me cijena, trajanje i termini za obavljanje zdravstvenog pregleda za vozače. Hvala.


produljenje vozačke dozvole

Poštovana, Uočila sam kako mi je istekla vozačka dozvola 17.01.2018.g. a u napomeni mi stoji: zdravstvena kontrola uz obavezno nošenje naočala. Budući sam produljenje radila u Domu zdravlja Ivanec uz prethodnu napomenu kako imam očnu manu- nistagmus koju liječnik nije znao objasniti, dobila sam opasku u vozačkoj dozvoli. S kćeri imam pregled ergometriju zakazan 05.03.2018.g.u Općoj Bolnici Varaždin odjel pedijatrije u 11,30 h, te sam uzela godišnji odmor taj dan, da li bi mogla doći u ranim jutarnjim satima do Vas i napraviti liječnički pregled. Ako je potrebna dodatna oftamološka dokumentacija donijeti ću sa sobom. Zahvaljujem unaprijed.


Liječnički pregled za autoškolu

Poštovani, zanima me cijena i trajanje liječničkog pregleda za autoškolu i mogući termini obavljanja istog. Lijep pozdrav i unaprijed hvala


Liječnički za autoškolu

Poštovani, mogu li sutra 29.12.dovesti kćer na pregled za upis u autoškolu? Je li to u ordinaciji kod Varteksa? Kolika je cijena? Hvala unaprijed na odgovoru. Srdačan pozdrav


produljene za vozacku

Zanima me cijena i koliko traje pregled za vozacku B kategorije


Termin

Molim termin za liječničku potvrdu za upise u srednju školu, između 7-13:00 u ponedjeljak hitno ! .. hvala !


Liječnički pregled

Poštovani, molim termin za pregled za upis u srednju školu.


SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA MEDICINE RADA

U rujnu mjesecu moram produžiti vozačku zbog starosti od 65 GOD.Znaima me što sve moram donijeti sa sobom ,te cijena samog liječničkog pregleda.Napominjem da bolujem od nekoliko bolesti,angina pectoris stabilna,reum.artritis,urički artritis.


Pitanje

Koliko košta pregled za produljenje vozačke dozvole B, C kategorije?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

Franjčić

Postovanje.naime danas mi se istekla vozacka i morao bih obaviti ljecnicki.u napomeni pise-zdrastvena kontrola uz nosenje naocala il kontaktnih leca.sad me zanima kad se to moze obaviti i za koliko novca.unaprijed vam se zahvaljujem.


OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr