Dodaj svoju tvrtku
Servis plinskih bojlera Sveta Nedelja

PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O.


VIDEKOVIĆI 3. ODVOJAK 4, 10431 Sveta Nedelja

Servis plinskih bojlera Sveta Nedelja |


PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. posluje od 2007. godine na području cijele Zagrebačke županije, sa sjedištem u Svetoj Nedelji.

Kao primarnu djelatnost ističe poslove servisiranja plinskih bojlera, u čemu ima bogato iskustvo.

vlahovicek

Servis plinskih bojlera Sveta Nedelja

Tvrtka PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. uspješno posluje već niz godina, što je najbolja potvrda visoke kvalitete rada kojeg svakodnevno obavljaju. Kao osnovnu djelatnost naglašava servisiranje plinskih bojlera, koje obavlja profesionalno i u veoma kratkom roku.

U sklopu primarne djelatnosti tvrtka obavlja i poslove uvođenja instalacija plina, vode i centralnog grijanja, odvoda kanalizacije te postavljanja plinskih uljnih kotlova.

Servisiranje plinskih bojlera glavna je usluga koju pruža PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O., kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za sve detaljnije informacije slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit za servis bojlera za centralno grijanje

Ove godine smo kupili kuču tu u Brezju i imamo bojler Buderus za grijanje pa bi trebali redoviti servis za ovu godinu, a i ubuduće. Molim obavijest o vašim raspoloživim terminima. Hvala


Pape Ivana Pavla II,broj 3 Samobor

Poštovani,obraćam Vam se zbog problema koji je već duže vremena prisutan a skojim ste i vi upoznati.Moj problem je da naprava radi toliko bučno da je nepodnošljivo,neću reći da je sa vaše strane učinjena greška ali po servisu to se događa sve češće.Molim vas kontaktirajte me čim prije da problem riješimo. Lp,Ivica Božinović

Odgovor - PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O.

Poštovani gosp. Božinović. Vi ste kontaktirali Plinoservis Vlahoviček početkom 10-og mjesca kada ste zatražili termin za servis. Zbog obimnog broja poziva tijekom listopada na termin servisa trebalo je čekati cca 2-3 tjedna. Telefonski se stupilo u kontakt s Vama, kada Vam je objašnjen način paljenja bojlera i pokretanje grijanja. Međutim, mi - Plinoservis Vlahoviček - kod Vas na servisu bili nismo. Pokušali smo Vas kontaktirati početkom mjeseca studenog na broj telefona sa kojeg ste nas i zvali ( nije ovaj broj koji je dolje niže naveden) da Vam ponudim i dogovorim termin ali kontakt nije bio uspostavljen. Zato nam sada nije jasan Vaš prigovor da je bojler nakon SERVISA sve bučniji, kada ga mi NISMO servisirali. Provjerite molim Vas radni nalog koji Vam je ostavljen nakon servisa ( pretpostavljam da Vam je ostavljen ), uvidjet ćete da se ne radi o našoj servisnoj kući. S poštovanjem. Plinoservis Vlahoviček d.o.o.


UPIT ZA REDOVITI GODIŠNJI SERVIS VAILLANT BOJLERA

Poštovani, lijepo Vas molim kolika je cijena redovitog godišnjeg servisa i koliko se dugo čeka. Stanujem u Brezju, Sveta Nedelja


Vitodens 100 kondenzacijski bojler

Pritisak je narastao preko 3 bara pa je probio zaštitni (?) Ventil sa stražnje desne strane, iza dovoda hladne vode. Nakon pda pritiska na normalu (ispod 2 bara, oko 1,5 bara) voda je i dalje izlazila na navedeni ventil. Za vas sam dobio preporuku od g. Šintića iz Brdovca. Da li se možemo ćuti ujutro ili eventualno sada?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr