Ostale obrtničke radnje

PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. Servis plinskih bojlera Sveta Nedelja

Podjeli tvrtku:
PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Videkovići 3. odvojak 4, 10431, Sveta Nedelja
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Servis plinskih bojlera ono je što za Vas u svojoj ponudi ima PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. koji posluje od 2007. godine na području cijele Zagrebačke županije, sa sjedištem u Svetoj Nedelji.

Kao primarnu djelatnost ističe poslove servisiranja plinskih bojlera, u čemu ima bogato iskustvo.


Servis plinskih bojlera


Servis plinskih bojlera Sveta Nedelja

Tvrtka PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. uspješno posluje već niz godina, što je najbolja potvrda visoke kvalitete rada kojeg svakodnevno obavljaju. Kao osnovnu djelatnost naglašava servisiranje plinskih bojlera, koje obavlja profesionalno i u veoma kratkom roku.

U sklopu primarne djelatnosti tvrtka obavlja i poslove uvođenja instalacija plina, vode i centralnog grijanja, odvoda kanalizacije te postavljanja plinskih uljnih kotlova.

Servisiranje plinskih bojlera glavna je usluga koju pruža PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O., kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.


Servis plinskih bojlera Hrvatska


Vrhunske instalacijske usluge

PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. nudi usluge servisa plinskih bojlera. Nalazi se u Svetoj Nedelji, na adresi Videkovići 3. odvojak 4.

Uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge servisa plinskih bojlera. Pri radu koriste moderne alate i opremu kako bi dobili najbolje rezultate u što kraćem vremenskom razdoblju. Svoje usluge PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalni i ljubazni djelatnici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge servisa plinskih bojlera.


Servis plinskih bojlera Sveta Nedelja


Povoljan servis bojlera

Servis plinskih bojlera ono je što za Vas u svojoj ponudi ima PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. koji posluje od 2007. godine na području cijele Zagrebačke županije, sa sjedištem u Svetoj Nedelji.

Pri radu koriste moderne alate i opremu kako bi dobili najbolje rezultate u što kraćem vremenskom razdoblju. Svoje usluge PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu.

Servisiranje plinskih bojlera glavna je usluga koju pruža PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O., kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za sve detaljnije informacije slobodno se obratite na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Servis vaillant bojlera

Poštovani, Molim Vas, koliko treba čekati, na servis vaillant bojlera, i kolika je cijena. Lokacija je Zaprešić. S poštovanjem, Srećko


UPIT ZA POPRAVAK I SERVIS ARISTON BOJLERA

Poštovani, servisirate li i popravljate bojlere Ariston?


Upit

Poštovani! Trebao bih servis dva plinska bojlera Vaillant. U doljnjem stanu nam je slab pritisak tople vode.Lp.Habek.


kvar na fasadnom bojjleru valliant

Bojler se ne uključuje.Na roštilj ne dolazi plin.Bojler je prilično star.Vjerovatno treba promijeniti dijelove na ploči.Inače baca iskru.


Upit za servis bojlera za centralno grijanje

Ove godine smo kupili kuču tu u Brezju i imamo bojler Buderus za grijanje pa bi trebali redoviti servis za ovu godinu, a i ubuduće. Molim obavijest o vašim raspoloživim terminima. Hvala


Pape Ivana Pavla II,broj 3 Samobor

Poštovani,obraćam Vam se zbog problema koji je već duže vremena prisutan a skojim ste i vi upoznati.Moj problem je da naprava radi toliko bučno da je nepodnošljivo,neću reći da je sa vaše strane učinjena greška ali po servisu to se događa sve češće.Molim vas kontaktirajte me čim prije da problem riješimo. Lp,Ivica Božinović

Odgovor - PLINOSERVIS VLAHOVIČEK D.O.O.

Poštovani gosp. Božinović. Vi ste kontaktirali Plinoservis Vlahoviček početkom 10-og mjesca kada ste zatražili termin za servis. Zbog obimnog broja poziva tijekom listopada na termin servisa trebalo je čekati cca 2-3 tjedna. Telefonski se stupilo u kontakt s Vama, kada Vam je objašnjen način paljenja bojlera i pokretanje grijanja. Međutim, mi - Plinoservis Vlahoviček - kod Vas na servisu bili nismo. Pokušali smo Vas kontaktirati početkom mjeseca studenog na broj telefona sa kojeg ste nas i zvali ( nije ovaj broj koji je dolje niže naveden) da Vam ponudim i dogovorim termin ali kontakt nije bio uspostavljen. Zato nam sada nije jasan Vaš prigovor da je bojler nakon SERVISA sve bučniji, kada ga mi NISMO servisirali. Provjerite molim Vas radni nalog koji Vam je ostavljen nakon servisa ( pretpostavljam da Vam je ostavljen ), uvidjet ćete da se ne radi o našoj servisnoj kući. S poštovanjem. Plinoservis Vlahoviček d.o.o.


UPIT ZA REDOVITI GODIŠNJI SERVIS VAILLANT BOJLERA

Poštovani, lijepo Vas molim kolika je cijena redovitog godišnjeg servisa i koliko se dugo čeka. Stanujem u Brezju, Sveta Nedelja


Vitodens 100 kondenzacijski bojler

Pritisak je narastao preko 3 bara pa je probio zaštitni (?) Ventil sa stražnje desne strane, iza dovoda hladne vode. Nakon pda pritiska na normalu (ispod 2 bara, oko 1,5 bara) voda je i dalje izlazila na navedeni ventil. Za vas sam dobio preporuku od g. Šintića iz Brdovca. Da li se možemo ćuti ujutro ili eventualno sada?


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

PIČULJAN SERVIS CENTAR D.O.O.

Prodaja nautičke opreme i dijelova motora za plovila i servis, Rab

Barbat 226, 51280 Rab

KLESARSTVO LUKINIĆ D.O.O.

Kompletni kamenoklesarski radovi, Bjelovar

Berek 129, 43232 Berek

DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO RAŠA

Zaštita od požara, Raša

Nikole Tesle 1, 52223 Raša

FLORAIS USLUGE J.D.O.O.

Čišćenje poslovnih i stambenih prostora, Novaki, Sveta Nedelja, Zagrebačka županija

Dr. Franje Tuđmana 33, 10342 Novaki

ČIČKO INTERIJERI D.O.O.

Kvalitetna i povoljna proizvodnja, montaža kovanih i INOX ograda Zagreb, Hrvatska

Ivana Jurišića 26, Gornji Laduč, 10292 Šenkovec