Dodaj svoju tvrtku

Seljački podovi Hrvatska ~ EUROREZ D.O.O. tvrtka je koja se u svojoj primarnoj djelatnosti bavi drvnom industrijom i preradom drva te proizvodnjom namještaja od drva. Svoje usluge pruža na području Brodsko-posavske županije, po dogovoru i šire.


Seljacki_podovi_Hrvatska

Seljački podovi Hrvatska

Tvrtka EUROREZ D.O.O. osnovana je u Sibinju, sa sjedištem na adresi Gornja mala 74, a prepoznata je na području cijele Brodsko-posavske županije po kvalitetnim proizvodima koje proizvodi od drva.

Bave se proizvodnjom stolova i klupa za ugostiteljstvo, koji su pogodni za terase, konobe, restorane, pizzerie. Izrađeni su od više vrsta drveta, a lakiranje se obavlja po želji kupca.

Specificna_vrsta_parketa

Specifična vrsta parketa

EUROREZ se posebno ponosi svojim asortimanom seljačkih podova. Riječ je o parketima načinjenih od masivnog drva, većih dimenzija, koji podsjećaju na starinske podove.

Kao najčešće korišteni materijali za izradu ovih vrstaq podova uglavnom se spominju hrast, bukva, javor ili jasen.

Ova je vrsta parketa posljednjih godina ponovno postala iznimno popularna kada je u pitanju uređenje interijera.

Pravilna_ugradnja_i_dugi_vijek_trajanja

Pravilna ugradnja i dugi vijek trajanja

Seljački podovi nešto su zahtjevniji za ugradnju od običnih parketa. Međutim, prostoriji pružaju znatno bolju toplinsku izolaciju, a i estetski su izuzetno privlačni.

Lakiranje ovakvih podova moguće je obaviti prije. ili nakon samog postavljanja. Masivna konstrukcija također jamči i dulji vijek trajanja, u što su se već uvjerili brojni zadovoljni klijenti.

Jednostavno_odrzavanje

Jednostavno održavanje

Jednom kada su postavljeni, seljački podovi ne zahtjevaju previše brige. Jednostavni su za čišćenje, a kvalitetan lak osigurati će zaštitu od svih utjecaja, od kojih najopasnija može biti vlaga.

Stručni zaposlenici tvrtke EUROREZ imaju bogato iskustvo u obradi drva i postavljanju podova te su Vam u svakom trenutku na raspolaganju. Također će Vam pomoći pri odabiru adekvatnog rješenja za Vaš životni ili poslovni prostor.

Također, u sklopu svoje ponude imaju i mogućnost dostave.

Seljački podovi samo su dio onoga što u svojoj ponudi ima tvrtka EUROREZ D.O.O. Obratite se s povjerenjem!

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.


 • pon

  08:00-16:00

 • uto

  08:00-16:00

 • sri

  08:00-16:00

 • čet

  08:00-16:00

 • pet

  08:00-16:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr