Knjigovodstveni i računovodstveni uredi

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE Savjetovanje i revizija, Vukovar

Podjeli tvrtku:
REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Lijeva bara 2, 32000, Vukovar
Trenutno otvoreno: 08-16 h

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  08-16 h
 • utorak
  08-16 h
 • srijeda
  08-16 h
 • četvrtak
  08-16 h
 • petak
  08-16 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi Vam potrebno financijsko savjetovanje u Vukovaru. Kvalitetne usluge njihovih licenciranih ekonimista oduševile su mnoge klijente i klijentice.


Savjetovanje i poslovna revizija u Vukovaru


Savjetovanje i revizija, Vukovar

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE d.o.o. tvrtka je koja djeluje sa sjedištem na području grada Vukovara.

S radom je započela još 1994. godine i trenutno broji sedam zaposlenih djelatnika, stručnjaka u svojem području.

Tvrtka je uže specijalizirana za pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluge, kao i reviziju te poslovno savjetovanje.

Javite im se za uistinu sjajne usluge.


Savjetovanje i poslovna revizija


Knjigovodstvo i savjetovanje

Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu, a ovaj tim budno prati promjene u zakonskim propisima s ciljem pružanja samo najboljih usluga za sve klijente.

Savjetovanje i revizija te knjigovodstvene i računovodstvene usluge ono su što na raspolaganju ima tvrtka REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O., kojoj se s povjerenjem možete obratiti.


Financijsko savjetovanje i poslovna revizija


Kompletne usluge na jednom mjestu

Ukoliko ste u potrazi za uslugama ove vrste onda se nalazite na pravom mjestu. Ova tvrtka je do sada zadobila velik broj zadovoljnih klijenata koji joj se uvijek rado vraćaju i preporučaju je drugima.

U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći brojne usluge, a ono što izdvajaju je savjetovanje i revizija. Cijena navedenog je vrlo pristupačna, a omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja njihovi srdačni zaposlenici će odgovoriti na svako i riješiti Vas nedoumica. Na Vama je samo da ih kontaktirate.

Savjetovanje i revizija te knjigovodstvene i računovodstvene usluge ono je što u svojoj ponudi ima tvrtka REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. iz Vukovara, kojoj se s povjerenjem možete obratiti.


Porezno savjetovanje grad Vukovar, Hrvatska


Vrhunska administracija

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi usluge savjetovanja i revizije. Nalazi se u Vukovaru, na adresi Lijeva bara 2.

Uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge savjetovanja i revizije. Svoje usluge REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalni i ljubazni zaposlenici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge savjetovanja i revizije.


Savjetovanje i revizija, Vukovar


Odlična cijena

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi Vam potrebno financijsko savjetovanje u Vukovaru. Kvalitetne usluge njihovih licenciranih ekonimista do sada su oduševile mnoge klijente i klijentice.

S radom je započela još 1994. godine. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći brojne usluge, a ono što izdvajaju je savjetovanje i revizija. Cijena navedenog je vrlo pristupačna.

Ukoliko su Vam potrebne usluge savjetovanja i revizije obratite se REVIZIJI I POREZNOM SAVJETOVANJU s kojim nećete pogriješiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  08-16 h
 • utorak
  08-16 h
 • srijeda
  08-16 h
 • četvrtak
  08-16 h
 • petak
  08-16 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Revizija godišnjih financijskih izvještaja za 2022. godinu

Poštovani, Sukladno članku 20. Zakona o računovodstvu, a kao srednje veliki poduzetnik, Agroduhan d.o.o. podliježe obavezi revizije godišnjih financijskih izvještaja. Reviziju godišnjih financijskih izvještaja za 2018., 2019., 2020. i 2021. godinu obavilo je društvo Ažurnost d.o.o. iz Osijeka. Budući smo prema Zakonu o reviziji dužni odabrati i imenovati revizorsko društvo do 30. rujna, ukoliko ste zainteresirani za reviziju godišnjih financijskih izvještaja Agroduhan d.o.o., za 2022. godinu, molimo da nas kontaktirate na email: agroduhan@agroduhan.hr ili na telefon: 033/554-509, oko dogovora za slanje podataka potrebnih za dostavu ponude. S poštovanjem, Ivanka Petković, rukovoditelj sektora financijskih poslova


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

METALOPROJEKT D.O.O.

Ekstruzija i ekstrudiranje uz projektiranje za strojeve Domašinec

Braće Radića 20, 40318 Domašinec

ANTONIJA I VLADIMIR j.d.o.o.

I REVIZIJSKE DJELATNOSTI,POREZNO SAVJETOAVNJE ZAGREB

3.TREBEVIĆKI ODVOJAK 1, 10000 Zagreb

GRAĐEVINSKI OBRT GRADNJA-4U

Adaptacije prostora, kvalitetni završni radovi, ključ u ruke, Trešnjevka, Zagreb

Kikićeva 11, 10000 Zagreb

NOGOMETNO SREDIŠTE VALPOVO

Valpovština nogomet

Ive Lole Ribara 10, 31550 Valpovo