Dodaj svoju tvrtku

Sanacija vlage u zidu Hrvatska | 


Tvrtka KAZ d.o.o. može se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim djelovanjem. Sjedište je u Zagrebu, na adresi Bebrinečki put 4.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kvalitetnu i stručnu sanaciju kapilarne vlage. Kvaliteta usluge prepoznata je od strane zadovoljnih klijenata/ica te poslovnih partnera koji rado surađuju s ovako proaktivnom i uspješnom tvrtkom.

damp111

Sanacija vlage u zidu Hrvatska

KAZ D.O.O. je tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom u radu, što je jamstvo kvalitete usluga. Specijalizirani su za kvalitetno rješavanje kapilarne vlage u zidovima, čemu je uzrok uobičajena uporaba poroznih građevnih materijala uz nepovoljno djelovanje vode iz tla. Vlažni zidovi predstavljaju opasnost po ljudsko zdravlje jer se stvara plijesan, koja je iznimno štetna za respiratorni sustav čovjeka. Sanaciju vrše u raznim objektima, raznih namjena, a pri adaptacijama postojećih i starijih objekata, taj postupak gotovo je i uobičajen.

Kapilarna vlaga je veliki problem te je jedan od osnovnih razloga urušavanja zidova i propadanja konstrukcija objekata, stoga je od neizmjerne važnosti brinuti o stanju vašeg objekta i sanirati vlagu na vrijeme.

Djelatnost obavljaju na području cijele Hrvatske, a velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijedi u radu. 

Znanjem, kvalitetnim materijalima i preparatima, tvrtka KAZ D.O.O. uspješno rješava vlagu te čuva Vašu stambenu jedinicu od propadanja.

vlaga-1

Vrhunske usluge sanacije vlage u prostoru, Hrvatska

KAZ D.O.O. poslovni je subjekt s dugogodišnjom tradicijom uspješnog poslovanja, za koje vrijeme su spasili na tisuće objekata od propadanja zbog destruktivnog djelovanja vlage. Osposobljeni su za rješavanje problema vlažnih zidova, obično u starijim prostorima ili novim stambenim građevinama kod kojih pri gradnji nije dobro riješena zaštita od vlage. 

Surađuju s renomiranim tvrtkama, a djelatnici se kontinuirano educiraju, kako bi finalni rezultat bio što bolji. 

Sanaciju Vaših zidova u staroj bakinoj kući povjerite najboljima - KAZ D.O.O.

Sanacije kapilarne vlage u starim objektima poslovi su koje s potpunim povjerenjem možete prepustiti tvrtki KAZ, D.O.O.

Obratite se s povjerenjem i za sve informacije i upite, kontaktirajte ih na gore navedene telefonske brojeve te putem e-maila ili Facebooka!

 • pon

  7:30 - 15:30

 • uto

  7:30 - 15:30

 • sri

  7:30 - 15:30

 • čet

  7:30 - 15:30

 • pet

  7:30 - 15:30

 • sub

  7:30 - 15:30

 • ned

  7:30 - 15:30

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr