Dodaj svoju tvrtku

Rukometni klub, škola rukometa Sesvete | 


RK SESVETE osnovan je 1971. godine i nalazi se u Sesvetama. RK SESVETE je isključivo ženski rukometni klub koji uključuje sve dobne skupine, od generacije 1998. i mlađih, te seniorsku ekipu.

Ovaj rukometni klub ima i pet škola rukometa za generacije rođene 2006. godine i mlađe.


Rukometni klub, škola rukometa Sesvete

Rukometni klub SESVETE ostvaruje izvrsne rezultate na natjecanjima unutar Hrvatske. Jedna su od selekcija RK Sesvete - Agroproteinka.

Popis osvojenih turnira poduži je, a takve rezultate moguće je ostvarivati samo uz predan rad, kontinuiranu motivaciju i redovite treninge.

Ovaj klub, uz rukomet kao jedan od sportova koji nas je proslavio diljem svijeta, općenito promovira sportski način života koji donosi višestruku dobrobit za duh i tijelo, kao i zdrave navike i razvijanje natjecateljskog duha.

Za detaljnije informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit za treniranje rukometa za kcer rodenu 2007.

Pitanje imam , kad i gdje mogu dov2sti kcer na trening u vas klub ,ona je 2007godiste i ima veliku zelju trenirat rukomet?


Upit za upis u rukometni klub Rk Sesvete Agroproteinka

Poštovani, htjeli bi se upisati u vaš rukometni klub Sesvete. Zanima nas gdje možemo upisati svoju kćer. Da li se možemo upisati sutra 29.1.2019 u vaš klub na treningu u dvorani OŠ Sesvetska Sopnica. Unaprijed hvala. S poštovanjem, Anela Mendek


upit za upis

Poštovani, imam djevojčicu 2006. godište te je izrazila želju da bi promijenila sredinu. Trenutno trenira u ŽRK Sisku no zbog male količine treninga nije baš zadovoljna. Zanima me u kojim terminima i u kojim dvoranam imate treninge kako, ukolio se slažete bih ju doveo na trening te ako joj se svidi rado bih ju prebacio kod Vas u Vaš klub


Upit za upis

Poštovani, Imam djevojčicu,2006g,koja je izrazila želju za treniranje rukometa češće nego što trenutno igra u OŠ. Možete li mi reći kada su upisi u Vaš klub i koja je procedura. Lp Snježana Čupen


Upis

Postovani, moja cura od 14 god.se sad odlucila da bi voljela trenirati rukomet.Posto je vec osmi razred neke osnove zna. Da li se sad moze upisati ili imate upise samo pocetkom skolske godine. Lp


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr