Dodaj svoju tvrtku
ROĐENDAONICA ZEMLJA ČUDESA

ROĐENDAONICA ZEMLJA ČUDESA


Trg svetog Jurja 1, 48350 Đurđevac

Rođendaonica, escape room rođendani za djecu, Đurđevac, Pitomača i Koprivnica | 


ROĐENDAONICA ZEMLJA ČUDESA nalazi se u Đurđevcu. Ova igraonica nudi veliki izbor različitih maštovitih proslava rođendana za djecu, a naročito ističu novitet u ponudi, a to je escape room rođendan. Djeca su pod stalnim nadzorom odrasle osobe te se sam prostor, gdje se igra odvija, ne zaključava.

zemlja-6783

Rođendaonica, escape room rođendani za djecu, Đurđevac, Pitomača i Koprivnica

Na području Đurđevca, Pitomače i Koprivnice moguće je organizirati rođendan po volji i željama svakog djeteta. Nude veli izbor maštovitih rođendana, a tema ovisi isključivo o željama mališana i njihovih roditelja - u Rođendaonici će ispoštovati svaku želju i uljepšati svaku proslavu!

Novitet je ESCAPE ROOM proslava rođendana, gdje pod nadzorom stručne odrasle osobe djeca istražuju i nastoje pronaći izlaz iz prostorije obavijene velom tajne. Što se tiče tema, moguće je izabrati temu escape rooma po želji, a kapacitet je igraonice do 15-ero djece.

Rođendani se odvijaju radnim danima i vikendom te je termin moguće dogovoriti po želji.

Proslavite rođendan za pamćenje u ESCAPE ROOM rođendaonici!

Rođendaonica, escape room rođendani za djecu ono je što nudi ROĐENDAONICA ZEMLJA ČUDESA - obratite se s punim povjerenjem!

Za sve informacije obratite se na navedene kontakte i posjetite njihovu FB stranicu!

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Komentar

Poštovana gospođo Valentina, pišem Vam ispred rođendaonice “Zemlja čudesa”. Oprostite zbog čekanja odgovora i što je isti na ovakav način. 21.12.nam je nažalost u potpunosti zauzet. 20.21.i 22.12.imamo nešto slobodnih termina, pa ako Vam odgovara koji od tih datuma ljubazno Vas molim da me kontaktirate na broj:098/968 99 87. Ponuda nam je zaista bogata te ju je teško ispisati u poruci. Srdačno, Nikolina


Proslava rođendana

Zanima nas proslava sinovog 7.rođendana,bilo bi oko 10-tak djece.. 21.12..koja bi bila cijena i šta je sve uključeno..

Odgovor - ROĐENDAONICA ZEMLJA ČUDESA

Poštovana gospođo Valentina, 21.12.nam je nažalost u potpunosti zauzet. Ako Vam dolazi u obzir 20.12.ili neki drugi dan, ljubazno Vas molim da nas kontaktirate ma broj 098/968 99 87 bilo koji dan iza 15:30 sati. Srdačno, Nikolina


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr