Dodaj svoju tvrtku

Restaurant Mali Lošinj |


Restoran LOŠINJSKO JIDRO posluje već dugi niz godina, točnije, od 2001. godine na području Primorsko-goranske županije.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe ugostiteljstvo, odnosno pripremu i posluživanje vrhunske hrane i domaćih specijaliteta.

losinjsko

Restaurant Mali Lošinj

LOŠINJSKO JIDRO je restoran koji je smješten na otoku Lošinj, a kod zadovoljnih gostiju prepoznat je po vrhunskoj ponudi autohtonih jela i delicija.

Uz nadaleko poznatu cresku janjetinu, kojoj klima i pašnjaci otoka Cresa uvjetuju ekstra kakvoću mesa, u ponudi su i:

 • riblje i mesne delicije sa gradela
 • meso ispod peke
 • antička kuhinja

Uz bogatu ponudu jela, koja su pripremljena sa ekstra djevičanskim maslinovim uljem, tu su i nezaobilazna visokokvalitetna vina otoka (žlahtina) i poluotoka Pelješca.

RestaurantMaliLošinj

Bogata ponuda za svako nepce

Restoran LOŠINJSKO JIDRO nalazi se u samom centru Malog Lošinja, u ulici Svete Marije 11, a u restoran se ulazi iz ulice Braće Vidulića. Gostima je na raspolaganju veliki parking prostor tako da ne moraju brinuti o tome gdje će ostaviti auto i hoće li biti na sigurnom.

Među svojim posjetiteljima poznati su po bogatoj ponudi koja podrazumijeva ukusne delicije koje su pripremljene od domaćih i zdravih namirnica. Svoje povrće i meso nabavljaju od lokalnih proizvođača koji su provjereni i s kojima surađuju već dugi niz godina.

Ponuda uključuje:

 • gradele
 • creska janjetina
 • kvarnerski škampi
 • antička kuhinja

U želji da budu prepoznati kao jedan od najboljih restorana na Jadranu, u svoj rad i ponudu ulažu velike napore i trud.

RestaurantMaliLošinj2

Okusi kvarnera skrivaju savršene delicije

Vlasnik restorana LOŠINJSKO JIDRO i voditelj objekta je Ante Marić koji ima bogato znanje i iskustvo u području ugostiteljstva. Osluškujući želje i potrebe gostiju, radi na poboljšanju ponude i usluge. Svo svoje znanje i trud ulaže u restoran čijom ponudom želi oduševiti domaće i strane turiste.

Restoran LOŠINJSKO JIDRO poznat je po ponudi koja se bazira na tzv. Kvarnerskoj hrani. Posebno su ponosni i rado ističu specijalitete:

 • Otočna janjetina ispod peke ili na ražnju sa aromatičnim pečenim krumpirom
 • Pureći odrezak ''Lošinjsko jidro'' u umaku od kadulje s kapancima
 • Lošinjska riblja pašteta
 • Krem juha od lošinjskih šparoga
 • Krem juha od otočkog koromača
 • Palačinke sa otočkim medom

Profesionalni i specijalizirani kuhari pripremit će obroke za koje slobodno možemo reći da su pripremljeni na svjetskoj razini.

RestaurantMaliLošinj3

Ponuda restorana i radno vrijeme

Restoran LOŠINJSKO JIDRO sezonski je restoran koji u zimskim mjesecima ne radi zbog manjka gostiju. Pet mjeseci kada je restoran zatvoren iskorištava se za obnovu prostora i za dodatno ulaganje u restoran i njegovu ponudu.

Restoran je otvoren od 01.03. do 31.10. Velik broj gostiju koji posjete restoran u ovom periodu najbolji je razlog za poslovanje svake sezone i za dodatno ulaganje u ponudu.

Radno vrijeme restorana je od 9 do 23 sata, a u mogućnosti su poslužiti sva tri obroka u danu. Uz bogatu ponudu hrane, imaju i ukusnu i kvalitetnu kavu te ostale tople napitke.

U sklopu svoje vinske karte imaju tražena i kvalitetna vina. Rado će svojim gostima ponuditi domaća i poznata vina kako bi predstavili rad i proizvode domaćih proizvođača.

RestaurantMaliLošinj4

Organiziranje proslava i drugih svečanosti

Restoran ima ugodno uređen zatvoren prostor, a veći broj gostiju može se smjestiti na prekrasno uređenoj terasi. Kapacitet u zatvorenom prostoru je 25, dok se na otvorenom može smjestiti čak 80 osoba.

Kapacitet koji omogućuje posluživanje velikog broja ljudi pruža mogućnost organizacije različitih svečanosti i proslava. Ugodna atmosfera, ljubazno osoblje i odlična ponuda hrane i pića po prihvatljivim cijenama, odlični su razlozi za organizaciju proslave ili poslovne večere u Restoranu Jidro.

Dovedite svoju obitelj ili poslovne partnere i provedite nezaboravnu večer uz Restoran Jidro!

Svoj račun možete platiti kreditnim karticama: Mastercard, Visa, Diners, American Express.

RestaurantMaliLošinj5

Upoznajte Otok Lošinj

Lošinj je otok na Kvarneru, a dijelom je smješten na području Primorsko-goranske županije. Značajnija naselja na otoku su Mali Lošinj i Veli Lošinj.

Lošinj je turistička destinacija koja nameće stil potpunog očuvanja okoline i promiče zdrav način života. Naglašava se važnost očuvanja prirode i dodatne valorizacije povijesnog nasljeđa koje je atraktivno turistima.

U podmorju Orijula, nedaleko od otoka Lošinja pronađena je antička statua Apoksiomen, kip grčkog atlete neprocjenjive vrijednosti.

Pretpostavlja se kako je statua bačena u more za vrijeme oluje u kojoj je predstavljala dodatni teret brodu na putovanju prema sjevernom Jadranu ili Italiji. Apoksiomen se nalazi u muzeju u Malom Lošinju i izuzetna je prilika za vidjeti ovaj brončani antički kip iz 2. ili 1. stoljeća pr. Kr.

RestaurantMaliLošinj6

Gastronomija otoka Lošinja

Lošinjska je kuhinja prepuna okusa i mirisa Mediterana, a jela se pripremaju na tradicionalan način! Recepti su nasljeđeni od predaka, a prirodna bogatstva i duboko, čisto i prostrano more omogućili su neprocijenjive namirnice. 

Bijela i plava riba, školjke, plodovi mora, otočna janjetina, domaća tjestenina i maslinovo ulje te arome i boje lošinjskog začinskog bilja okusi su koje ćete zavoljeti.

Kvarnerski škamp po mnogim gastronomskim kritičarima najbolji je na svijetu, a blijedo crveni rak drži prvo mjesto u ponudi autohtonih hrvatskih delicija. U svojoj ponudi također ističu i lošinjske specijalitete buzaru, rižota i salate od lošinjskog samoniklog bilja te jela od hobotnice i liganja.

Obrok nije potpun ukoliko se ne počastite autohtonim slasticama i likerima te marmeladama od lošinjskih agruma.

RestaurantMaliLošinj7

Ponudu upotpunjuje ljubazno osoblje

Kako bi bogata i raznovrsna ponuda bila potpuna, izuzetno je važna i atmosfera restorana. Ugodno uređen ambijent u mediteranskom stilu stvorit će osjećaj ugode i relaksacije.

Ljubazno osoblje poslužit će Vas sa osmijehom i rado Vam preporučiti specijalitet kuće. Također, savjetovat će Vas o izboru vina koje imaju u svojoj ponudi.

Uvijek raspoloženo osoblje i dragi gosti pružit će Vam pozitivnu energiju i atmosferu tako da ćete uživati u potpunosti u svakoj minuti provedenoj u restoranu Lošinjsko Jidro.

Posjetite restoran Lošinjsko Jidro i uvjerite se sami u vrhunsku ponudu i uslugu!

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite, slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  10:00 / 23:00

 • uto

  10:00 / 23:00

 • sri

  10:00 / 23:00

 • čet

  10:00 / 23:00

 • pet

  10:00 / 23:00

 • sub

  10:00 / 23:00

 • ned

  10:00 / 23:00

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Best Restaurant at Mali Lošinj

Nice prices, and excelent food!


OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr