Dodaj svoju tvrtku
ALCAPONE TRAVEL J.D.O.O.

ALCAPONE TRAVEL J.D.O.O.


ALCAPONE TRAVEL J.D.O.O.
3 (1)
Ljudevita Jonkea 2, 43000 Bjelovar

Rent a car, siguran transfer putnika u inozemstvo, taxi prijevoz, Bjelovar | 


ALCAPONE TRAVEL J.D.O.O. tvrtka je koja je osnovana 2014. godine sa sjedištem u Bjelovaru.

Kao primarna djelatnost ističe se rent a car, taxi te brz i siguran prijevoz putnika.

alcapone2

Rent a car, siguran transfer putnika u inozemstvo, taxi prijevoz, Bjelovar

Tvrtka ALCAPONE TRAVEL J.D.O.O. može se pohvaliti uspješnim poslovanjem na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kao primarna djelatnost ističe se rent a car, taxi te brz i siguran prijevoz putnika do i iz svih zračnih i trajektnih luka, željezničkih i autobusnih kolodvora i turističkih destinacija diljem Hrvatske.

Svake nedjelje putuju na relaciji Bjelovar-Zagreb-Munchen-Dachau. Polazak iz Bjelovara oko 13:30h a iz Zagreba  oko 14:45h.

Svakog petka putuju na relaciji Dachau-Munchen-Zagreb-Bjelovar. Polazak iz Dachau oko 13:45h a iz Munchena hbf oko 14:45h.

Također, pružaju mogućnost slanja paketa, pošte i slično te mogućnost selidbi u Njemačkoj i Hrvatskoj. Prijevoz vozila u oba smjera i za osiguravajuće kuće tipa ADAC i slično.

Mogućnost dogovora za prijevoz grupe putnika, radnika i slično u vrijeme kada to Vama odgovara. Moguć je dogovor i za hitne vožnje po cijeloj Europi od 00-24 h.

Rent a car, prijevoz putnika i taxi, dio je usluga tvrtke ALCAPONE TRAVEL J.D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za sve dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

RENTACAR

Poštovanje! Interesira me koja je cijena po danu za iznajmljivanje manjeg (fiat puinto) auta?! Auto bi mi trebao pocetkom osmog mjeseca cca 7 dana. Lijep pozdrav!


Upit za najam automobila

Poštovani, molim Vas info o konačnoj cijeni najma manjeg automobila iz vaše ponude, dakle koliko vidim u ponudi bi to bio Fiat punto. Radi se o periodu od 25.04.(utorak) do 28.04. (petak, večernji sati). Zahvaljujem, Oliver


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Najam kombija

Poštovani, Zanima me je li imate podružnicu u Zagrebu, te je li moguće unajmiti kombi za paket težine 624kg., max dužine tereta 3,6m, u Zagrebu te isti vratiti u Bjelovaru? S poštovanjem, Maja Kovač


OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr