Dodaj svoju tvrtku
METALGRAFIČKI OBRT, VL. SANJA BRAJKOVIĆ

METALGRAFIČKI OBRT, VL. SANJA BRAJKOVIĆ


Kralja Tomislava 3, 43280 Garešnica

PVC i papir vrećica ZIP zatvarač vrećice duplexa i triplexa Garešnica | 


METALGRAFIČKI OBRT, VL. SANJA BRAJKOVIĆ posluje od 1989. godine sa sjedištem u Garešnici, Bjelovarsko-bilogorska županija.

Primarna djelatnost obrta je proizvodnja PVC i papir vrećica uz mogućnost tiska, te proizvodnja zakovica i vijčane robe uz mogućnost dostave.

metalgraf_1111

PVC i papir vrećica ZIP zatvarač vrećice duplexa i triplexa Garešnica

METALGRAFIČKI OBRT, VL. SANJA BRAJKOVIĆ obrt je za izradu flexibilne ambalaže.

Upornim usavršavanjem i primjenom novih tehnologija došli su do uvjeta da mogu proizvesti skoro svaku vrstu i veličinu vrećica.

Vrećice mogu biti od raznih vrsta materijala kao što su polipropilen [PP], polietilen [PE], duplex, triplex ili nešto sasvim drugo. Tako proizvode ili vrše usluge dorade vrećica s tiskom ili bez tiska.

Vrećice mogu biti ležeće, stojeće, s rubnim ili srednjim varom te s ugradnjom aroma ventila. Proizvode presavijene vrećice (vakum) s trostraničnim varom za vakumiranje.

Vakumirati se može meso, riba, kiseli kupus, suhomesnati proizvodi i sl. Također rade i vrećice sa 4 vara; u njih se stavlja više manjih proizvoda. Tu su i samostojeće vrećice [stand up; doypack] s ojačanim varom i utorom te mogućnošću ugradnje ZIP [patentnog] zatvarača.

Rade za područje Hrvatske i inozemstva.

PVC i papir vrećica, ZIP zatvarač te vrećice duplexa i triplexa ono su što na raspolaganju ima METALGRAFIČKI OBRT, kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na jedan od navedenih brojeva.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Zainteresovana za zip kesice

Dobar dan. Pisem iz beograda. Imamo porodicnu proizvodnju cajeva. Dobila sam vas kontakt iz granuma. Zanimaju me zip kesice od 50 i 100 grama. Da li mogu dobiti vas telefon kako bi se lakse dogovoruli. Srdacan pozdrav


Upit

Poštovanje zanima me koliko bi kostalo 5000 Pvc vrecica sa Zip zatvaracem dimenzije 70x70? Hvala


Upit za ponudu

Poštovani, molim ponudu za ZIP vrećice 70 x100 mm 100/1 pak 1 sa cijenom, rokom isporuke i načinom plaćanja. lp, Edita Mitrina


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr