Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515ALUM - PROMET D.O.O.

ALUM - PROMET D.O.O.

Proizvodnja štednjaka i peći na kruta goriva i štednjaci posebnih namjena Krapina, Hrvatska

Gornje Jesenje 90, 49233 Gornje Jesenje

Proizvodnja štednjaka i peći na kruta goriva i štednjaci posebnih namjena Krapina, Hrvatska |


Tvrtka ALUM - PROMET D.O.O. sa sjedište u Gornjem Jesenju osnovana je početkom 1993. godine.

Kao primarna djelatnost ističe se metalo-prerađivačka djelatnost u čemu ima bogato iskustvo.

alum

Proizvodnja štednjaka i peći na kruta goriva i štednjaci posebnih namjena Krapina, Hrvatska

ALUM - PROMET D.O.O. je tvrtka koja djeluje na području Krapinsko-zagorske županije te ima dugogodišnje iskustvo u radu.

Prvi su poslovi bili usluge zavarivanja uljnih lonaca, ventilatora, zaštitnih mreža i ostalih dijelova sistema za kočenje na lokomotivama i tramvajima za njemačkog naručitelja.

Nakon pune četiri godine suradnje sa njemačkim partnerom, koji odlazi u mirovinu i prestaje s tom djelatnošću, poduzeće se prilagođava domaćem tržištu i počinje proizvodnja samostojećih peći (štednjaka) na kruta goriva za centralno grijanje i bez centralnog grijanja.

Prvi štednjaci bili su dijelom vezani na veličine koje su se nalazile na tržištu, no uvidjeli su da postoji interes za veličinama, oblicima, dizajnom kakav ne postoji, pa su se prilagodili različitim vrstama i veličinama, a posebno su ponosni na mogućnost izvedbe po specijalnim narudžbama.

U proizvodnji koriste materijale koji mogu podnijeti različita opterećenja, a u dugotrajnoj upotrebi ostaju jednako lijepi i kvalitetni.

Tako se za proizvodnju jednog štednjaka ili peći koriste rostfrei (inox) limovima, kotlovskim limovima, visokokvalitetnim šamotnim opekama ili granulatima te opremom od mesinga i aluminija.

Štednjaci su izrađeni od rostfrei-a polirani do visokog sjaja ložišta obložena najkvalitetnijim šamotom. Veliki izbor vrsta, dizajna i dimenzija. Mogućnost otplate na rate.

Proizvodnja štednjaka i peći na kruta goriva i štednjaci posebnih namjena usluge su koje nudi ALUM - PROMET D.O.O. kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

ALUM - PROMET D.O.O.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.


OCJENI TVRTKU


 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr