Dodaj svoju tvrtku
Proizvodnja PVC i ALU stolarije, Kaštel Stari

TRIMONT, OBRT ZA PROIZVODNJU PVC I ALU STOLARIJE


Zagorski put 175, 21216 Kaštel Stari

Proizvodnja PVC i ALU stolarije, Kaštel Stari | 


TRIMONT, OBRT ZA PROIZVODNJU PVC I ALU STOLARIJE graditeljsko-stolarska je tvrtka koja se u svojoj primarnoj djelatnosti bavi proizvodnjom ALU i PVC stolarije.

Svoje usluge pruža na području Splitsko- dalmatinske županije.

Proizvodnja_PVC_i_ALU_stolarije,Kaštel_Stari3

Proizvodnja PVC i ALU stolarije, Kaštel Stari

TRIMONT, OBRT ZA PROIZVODNJU PVC I ALU STOLARIJE osnovan je 2002. godine u Kaštel Starom, sa sjedištem na adresi Zagorski put 175.

U svom poslovanju koriste suvremenu opremu, alate i mehanizaciju te imaju visokokvalificirane majstore koji su u mogućnosti izvesti svaki zahtjev koji je pred njih stavljen.

Nude izradu aluminijske i pvc stolarije, montažu vrata i prozora, rolete, zavjese, žaluzine, grilje, zatvaranje balkona, inox ograde i inox proizvode te sve vrste bravarskih radova visoke kvalitete. 

Proizvodnja PVC i ALU stolarije, smo je dio usluga koje pruža TRIMONT, OBRT ZA PROIZVODNJU PVC I ALU STOLARIJE.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  -

 • uto

  -

 • sri

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sub

  -

 • ned

  -

Ponuda

Poštovani, Molim vas da mi date ponudu za izradu prozora i vrata 1. Dvokrilni prozor s roletom 140/135 cm 2. Dvokrilni prozor 140/135 cm + balkonska vrata s roletama 3. Balkonska vrata 100/180 cm 4. Balkonska vrata 88/190 cm NAPOMENA: sve mjere su građevinski otvori. Mjere uzeti na licu mjesta. Cijene dati pojedinačno. Unaprijed hvala


upit

Molim vašu ponudu za izradu prozora i zatvora u stanu Balanacane Trogir. PVC dvokrilni prozor nijanse drva, bukva ili hrast, ojačan čeličnik profilima krila i štoka. Staklo IZO troslojno za potpunu izolaciju zvuka, ukljičiti Low-e. Molim spec. Krila su okretno zakretna. profil krila zaobljen. Uključiti prozorsku komaricu. Alu dvokrilna grilja1400x1300 smeđe boje s pokretnim lamaelama. Ponuditi okov za poluotvriv položaj krila.Dimenzije prozora 1: 143,4x135 cm, prozor2: 143,8x134,9 cm. Molim sliku profila ili očevid u vašem pogonu. Molim uključite u cijenu izradu, dostavu i montažu. te navedite jamstvo za materiajl i rad. Plaćanje gotivinom. Hvala na odgovoru i ponudi, Karežić


upit za izlazak na teren i uzimanje mjera .

Poštovani Imam prizemnicu u Segetu koju treba opremiti stolarijom pa me zanima da li se može dogovoriti izlazak na teren u svrhu uzimanja mjera i davanja ponude. Inače su mi vas preporučili radnici koji mi trenutno izvode vodovodne i kanalizacijske instalacije(Josip instalacije) koji mi vas je ujedno preporučio. Hvala na odgovoru Branko mob:0917828156


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr