Dodaj svoju tvrtku
Proizvodnja prikolica i poluprikolica, remont i prenamjena kamiona, Slatina

ANKA d.o.o.


VLADIMIRA NAZORA 66, 10346 Slatina

Proizvodnja prikolica i poluprikolica, remont i prenamjena kamiona, Slatina | 


Tvrtka ANKA D.O.O. posluje od 2015. godine na području Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Tvrtka kvalitetno obavlja poslove proizvodnje karoserije za motorna vozila te obavljaju poslove proizvodnje prikolica i poluprikolica za automobilistički sektor.

Proizvodnjaprikolicaipoluprikolica,remontiprenamjenakamiona,Slatina

Proizvodnja prikolica i poluprikolica, remont i prenamjena kamiona, Slatina

Tvrtka ANKA D.O.O. posluje od 2015. godine na području Slatine i Virovitičko-podravske županije. Nalazi se na adresi Vladimira Nazora 66. Tvrtka kvalitetno obavlja poslove proizvodnje karoserije za motorna vozila te obavljaju poslove proizvodnje prikolica i poluprikolica za automobilistički sektor.

Unatoč gospodarskoj krizi i problemima s tržištem, ova tvrtka pokrenula je pravi proizvodni program, odredila konkurentne cijene svojih proizvoda i usluga i poštuje rokove ugovorene s naručiteljima.

Tvrtka ANKA D.O.O. bavi se proizvodnjom karoserija za motorna vozila te prikolica i poluprikolica za automobilistički sektor, a, konkretnije, proizvodi specijaliziranu luksuznu opremu, odnosno prikolice i kamione za transport konja. Većina proizvodnje odvija se upravo u pogonu u Slatini, u nekadašnjem prostoru riječkog Elektromaterijala, gdje se naručene osovine i šasije kamiona opremaju prema specifičnim i individualnim zahtjevima naručitelja.

Proizvodnja prikolica i poluprikolica, remont i prenamjena kamiona usluge su koje pruža tvrtka ANKA D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  7-15 h

 • uto

  7-15 h

 • sri

  7-15 h

 • čet

  7-15 h

 • pet

  7-15 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Hexagon merna oprema

Poštovani, Predstavljam kompaniju Hexagon MI, koje je najveći proizvođač merne opreme u svetu. Naša predstavništva su u Sloveniji i Srbiji i voleo bih da se čujemo ukoliko imate potrebe za merenjem Leica laserskim trekerima ili mernim rukama. Nikako ne mogu naći Vaš kontakt pa Vam se ovako javljam. Srdačan pozdrav i lep dan, M.Sc. Nemanja Maksimović Portable products specialist M: +381 62 217 903 Hexagon Manufacturing Intelligence nemanja.maksimovic@hexagon.com Hexagon Metrology Representative Office Serbia Sestre Janjić 6 34000 Kragujevac, Serbia


Kontakt

Kako da stupim u kontakat za Vama imam grijanje za Vase proizvode LP


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr