Dodaj svoju tvrtku

Proizvodnja parnih kotlova i posuda pod tlakom, Krapina | 


Godine 1957. osnovana je radionica za popravak motornih vozila i poljoprivrednih vozila s nazivom MEHANIKA Oroslavje.

Nekoliko godina kasnije mala radionica započela je proizvodnju parnih kotlova i tlačnih spremnika, te mijenja ime u OROMETAL Oroslavje. 

Proizvodnjaparnihkotlovaiposudapodtlakom,Krapina

Proizvodnja parnih kotlova i posuda pod tlakom, Krapina

Od tog perioda započinje kontinuirani razvoj i unapređenje TPK OROMETALA, prvo kroz izgradnju novih i modernih proizvodnih hala, a kasnije kroz neprekidno ulaganje u kadar i opremu u modernog i suvremenog proizvođača parnih kotlova i ostalih proizvoda.

Kao jedno od rijetkih metaloprerađivačkih poduzeća koje je preživjelo burno tranzicijsko razdoblje u proteklih desetak godina mogu se pohvaliti vlastitim projektno-konstrukcijskim uredom, tehnološko razvojnom službom, te nizom suvremenih i originalnih rješenja i proizvoda.

Uz to za opstanak TPK OROMETALA na tržištu veoma je značajna i sposobnost prilagođavanja specifičnim zahtjevima kupca čije je ispunjenje glavna misao vodilja zaposlenih u TPK OROMETALU.

Proizvodni i skladišni kapaciteti smješteni su u Oroslavju, u blizini Zagreba, gdje je smještena glavnina hrvatske industrije.

Postojeće željezničke i cestovne veze omogućavaju bez teškoća pristup glavnim europskim transportnim koridorima preko luka Rijeka i Koper, te EU koridorom broj 5 (Pyranska autocesta).

Danas TPK OROMETAL zapošljava 120 radnika na više od 3200 m² natkrivenih proizvodnih hala te na nizu suvremenih strojeva, tehnološki prilagođenih našem proizvodnom programu.

Čitav poslovni proces, usmjeren je na zadovoljstvo kupaca. Osiguranje kvalitete certificiran je od strane TUV-a po normi ISO 9001, a kompletnu proizvodnju tlačnih postrojenja ovlaštena Tijela za ocjenu sukladnosti.

Podjednaki dio prodaje ostvaruju na domaćem i na stranom tržištu. Izvoze na tržišta: Italije, Njemačke, Austrije, Slovenije, Nizozemske, Švedske, Rusije, Češke, Slovačke, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Proizvodnja parnih kotlova i posuda pod tlakom usluge su koje nudi TPK OROMETAL D.D.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr