Dodaj svoju tvrtku
Proizvodnja kuhinjskog namještaja uređenje interijera i eksterijera Podgorje Bistričko

TREDAX HOME D.O.O.


Podgorje Bistričko 231, 49246 Podgorje Bistričko

Proizvodnja kuhinjskog namještaja, uređenje interijera i eksterijera, Podgorje Bistričko |


Tvrtka TREDAX HOME d.o.o. posluje od 2016. godine sa sjedištem u Krapinsko-zagorskoj županiji. Nalazi se na adresi Podgorje Bistričko 231, od kud posluje za područje cijele Hrvatske.

Kao primarnu djelatnost ističu uređenje interijera i eksterijera te proizvodnju kuhinjskog namještaja.

tredax

Proizvodnja kuhinjskog namještaja, uređenje interijera i eksterijera, Podgorje Bistričko

TREDAX HOME d.o.o. tvrtka je koja je osnovana na području Krapinsko-zagorske županije, u mjestu Podgorje Bistričko, a s radom je krenula 2016. godine.

Uspješno poslovanje potvrda je kvalitetne usluge koju nude.

Kao primarna djelatnost tvrtke ističe se:

 • uređenje interijera i eksterijera

U ponudi imaju i:

 • proizvodnju kuhinjskog namještaja
 • keramičarske radove
 • kompletne završne građevinske radove

Proizvodnjakuhinjskognamještaja,uređenjeinterijeraieksterijera,PodgorjeBistričko

Uređenje prostora u kojem boravimo

Uređenje interijera nije nimalo lak i jednostavan zadatak, iako često upravo tako izgleda. Važno je znati uskladiti sve prostore pojedinog kućanstva kako bi predstavljali određenu cjelinu.

Također, treba se znati nostiti sa prostorima manje kvadrature i treba od njega znati napraviti funkcionalan i prozračan prostor za ugodan život. 

Česta prepreka u uređenju doma su i financije koje dosta sužavaju mogućnost odabira.

Upravo zbog navedenih činjenica, ovdje je za Vas tvrtka TREDAX HOME D.O.O. koja će znati izvući najbolje iz trenutne situacije u kojoj se nalazite.

Profesionalni djelatnici u rekordnom roku će donijeti najbolju odluku za Vaš prostor i budžet. Ponudit će Vam nekoliko različitih rješenja i u dogovoru s Vama krenuti u preuređenje interijera.

Koristeći vrhunsku opremu, kvalitetne materijale i pazeći na budžet, Vaš će prostor u najkraćem mogućem roku dovesti do savršenstva.

ProizvodnjakuhinjskognamještajauređenjeinterijeraieksterijeraPodgorjeBistričko2

Kvalitetna proizvodnja namještaja

Proizvodnja kuhinjskog namještaja podrazumijeva:

 • kupnju i prodaju robe
 • obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 • djelatnost prijevoza tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu
 • pružanje usluga u trgovini

Profesionalni i obučeni djelatnici kompetentni su za rad sa drvom i ostalim materijalima od kojih je moguće izraditi različite vrste namještaja.

Osim spretnog rukovanja materijalima, potrebno je i znanje u korištenju vrhunskih strojeva uz pomoć kojih se različiti elementi pretvaraju u određen komad namještaja.

Također, izuzev znanja, pojedini zaposlenici ove tvrtke bave se dizajnom i osmišljavanjem namještaja. Prateći svjetske trendove te ispunjavajući zahtjeve i očekivanja publike te funkcionalnost i iskoristivost prostora, proizvode namještaj vrhunskog izgleda i kvalitete.


Uređenje eksterijera

Okućnica i vrtovi oko stambenog objekta često su zapostavljeni te nije iskorišten njihov pun potencijal zbog neznanja i manje zainteresiranosti za ovo područje

Djelatnici tvrtke TREDAX HOME D.O.O. rado će Vam objasniti zašto je važno imati uređen okoliš i kako da to na jednostavan i brz način i postignete. Ukoliko trebate savjet ili pomoć oko uređenja eksterijera, sa punim im se povjerenjem obratite.

Bogato iskustvo i znanje o hortikulturi i floristici koriste kako bi pronašli najbolje rješenje za Vas i biljke koje se nalaze na Vašem području.

Sadnja i uređenje zelenih površina, samo je dio djelatnosti kojom se bave. Uredan okoliš i prostor oko Vaše kuće osigurava mir, skladnost, zadovoljstvo i sigurnost.

Uređen okoliš štiti Vas od nametnika i nepoželjnih gostiju.


Profesionalna usluga tvrtke

Tvrtka TREDAX HOME D.O.O. zapošljava djelatnike sa bogatim iskustvom koji svo svoje znanje i iskustvo koriste kako bi svojim klijentima pružili vrhunsku uslugu.

Zadovoljstvo klijenata naš je primarni cilj i najbolji poticaj za daljnji rad.

U proizvodnji koriste najkvalitetnije materijale i različite vrste drva, ovisno o primjeni namještaja. Sav namještaj proizvodi se po svjetskim standardima i garantira vrhunsku kvaliteteu i izvedbu.

Izrada namještaja po mjeri omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora i najbolju funkcionalnost kuhinje.

ProizvodnjakuhinjskognamještajauređenjeinterijeraieksterijeraPodgorjeBistričko7

Dodatne usluge

Tvrtka TREDAX HOME D.O.O. u svojoj se primarnoj djelatnosti bavi proizvodnjom kuhinjskog namještaja i uređenjem interijera i eksterijera.

Osim proizvodnje namještaja, pružaju usluge ugradnje, popravka i održavanje namještaja.

Također, nude i usluge projektiranja i građenja građevina te stručni nadzor građenja.

Tvrtka TREDAX HOME D.O.O. djeluje od 2016. godine, a osnovana je zbog potrebe za kvalitetnom uslugom uređenja interijera i ekterijera. Proizvode kvalitetan kuhinjski namještaj, a zadovoljni kupci potvrđuju isplativost svih proizvoda koje prodaju.

Proizvodnja kuhinjskog namještaja te uređenje interijera i eksterijera poslovi su koje tvrtka TREDAX HOME d.o.o. obavlja potpuno profesionalno, te joj se s povjerenjem možete obratiti.

Za sve dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  7-15h i po potrebi

 • uto

  7-15h i po potrebi

 • sri

  7-15h i po potrebi

 • čet

  7-15h i po potrebi

 • pet

  7-15h i q

 • sub

  po potrebi

 • ned

  po potrebi

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr