Dodaj svoju tvrtku
proizvodnja i prodaja soda vode

VUKOVARSKA PIVOVARA j.d.o.o.


12. Redarstvenika14, 32000 Vukovar

Prodaja i filtracija soda vode Zagreb, Hrvatska |


VUKOVARSKA PIVOVARA J.D.O.O. je tvrtka koja se može pohvaliti višegodišnjim uspješnim poslovanjem, kao i visokom kvalitetom proizvoda koje ima u ponudi.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe filtraciju i prodaju soda vode najviše kvalitete po pristupačnim cijenama.

vupivovara_11

Prodaja i filtracija soda vode Zagreb, Hrvatska

Tvrtka VUKOVARSKA PIVOVARA J.D.O.O. sjedište ima u samom gradu Vukovaru, na adresi 12. Redarstvenika 14, a posluju i u Zagrebu na adresi Lemeški put 12.

Svoje usluge pruža diljem Hrvatske.

Upotrebom najkvalitetnijih postrojenja za filtraciju vode, dodavanjem CO2, dobili su visokokvalitetan proizvod naziva "Dobra" stolna soda voda. Redovitu analizu tehnološki obrađene vode obavlja vet. institut Zagreb te vet. zavod Vinkovci. Proizvod udovoljava zahtjevima pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće.

Prednosti "Dobra" soda vode su:

 • povratna ambalaža je hermetički zatvorena (ekološka)
 • cijena za vodu od 2 litre je 4 kune (VPC) + PDV
 • cijena za povratnu bocu 2l (kaucija) je 15 kuna s PDV-om
 • dostava
 • idealna je za miješanje s vinom, voćnim sirupom ili za samostalno konzumiranje
 • svježina i u zadnjoj kapi

Ljubitelji soda vode stvaraju naviku dolaska na prodajna mjesta koja ju imaju u asortimanu. Za prvi puta potrebno je otkupiti određenu količinu nosiljki i boca koje prodajete svojim kupcima.

Prodaja i filtracija soda vode samo je dio onoga što na raspolaganju ima VUKOVARSKA PIVOVARA J.D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit o soda vodi

Poštovani, Zanima me koja je najmanja količina soda vode koja se može naručiti, te kolika je cijena dostave i dali je moguće plaćanje pouzećem prilikom dostave? Jeli moguće da se dostavi soda voda iz Vaše poslovnice u Zagrebu ili se dostava isključivo vrši iz VUKOVARSKE PIVOVARE J. D. O. O. koja se nalazi u Vukovaru? S poštovanjem, Jasmina Gorupić


Dostava

Lp Dostavljate li sodu vodu od 2 litre u Osijek


Soda voda

Gdje je u Osijeku moguce kupiti Vasu soda vodi..pozdrav...


Kupnja i dostava

Molim Vas lijepo može li se naručiti Vaš asortiman i da se pošalje poštom s otkupninom naravno. Naručio bih 6 boca od 2 litre (nepovratne). Hvala....


Voda

Poštovanje, zanima me gdje se u Šibeniku može kupiti soda voda, hvala unaprijed


Soda voda

Molim ponudu sa cijenama i načinu kupovine soda vode te isporukom oli plaćanjem.Privatna sam osoba kontakt mob.0919589113 ili gmail (dzmedo1906@gmail.com).Vladimir Đurić Matije Mesića 36 Brckovljani 10370 Dugo Selo.


Pipa zabocu jam.kisele vode

Ako se može kupiti kod vas molim vašu preporuku gdje ikako nabaviti.Lp


SODA VODA NABAVA

Poštovani, gdje se u Zagrebu može kupiti soda voda? Hvala, Lp


Vukovarska pivovara J.D.O.O.

Gdje se u Zagrebu može kupiti vaša soda voda?


soda voda

poštovani! interesira me gdje mogu kupiti soda vodu u zagrebu? lp.


Prazne boce na mom stolu

Vjerni sam korisnik vaše vode otatko su se po prvi put pojavile u mom lokalnom dućanu. Kupio sam nekoliko boca koje sam platio oko 22 kune svaku i svaki dan ih mijenjam po dvije-tri boce (prazne za pune) da bi negdje od 15.8. rekli da im voda nije stigla, tj dobavljač. Dobavljač je kriv kažu u trgovini. Vodu smo po prvi put kupili u trgovini Mlin i Pekare Sisak. A ja živim u centru istog grada i u trgovinama Mlin i Pekare što je bilo sve pokupovali, a nove ne dolaze. Šta ću ja sa bocama koje sa platio? Molim vas odgovorite.


Soda voda za osobnu upotrebu

Poštovani, Naručio bih nekoliko litara soda vode koju bi koristio za špricer. Zanima me imate li dostavu, kolika je najmanja količina koja se može naručiti i cijena? Također, mogu li se onda boce koristiti/zamjeniti kod slijedeće narudžbe? Hvala, Lp.


soda voda

poštovani, Molim vas ponudu za soda vodu. Otvaramo restoran krajem ovog mjeseca u Slunju, u Rastokama, te bismo imali u ponudi špricer i soda vodu. Molim vas cijenu, pakiranje, dostavu, način plaćanja. Trgovačka smo tvrtka koja na ovom području postoji već 72 godine, a sada ulazimo i u turizam, trenutno sa restoranom, a uskoro otvaramo i kamp u krugu restorana. hvala i lijepi pozdrav, Marica Turkalj, Kordun d.d. Slunj


Soda voda

Pozdrav,imam kafic u Rakitju i uveo bi u ponudu soda vodu,spricer sa domacim vinom ,malinovac i musolini,te me zanima dugorocnija suradnja,molim neki katalog i adresu ,te koje su opcije dostave ukoliko je ima


Korisnik sam kristalno čode vode gazirane "Dobra"

Molim da li dostavljate vodu na adresu Zagreb, Štamparova 28. To je privatna kuća na Srebrnjaku. Moja potrošnja je dva sanduka mjesečno. Do sada sam odlazio osobno u dućan u Novoj Vesi, ali bilo bi mi zgodnije da mi dostavite vodu na gore navedenu adresu. Promoviram vaš proizvod gdje god mogu, jer sam izuzetno zadovoljan kvalitetom i čistoćom vaše vode. Srdačan pozdrav. Želimir Obrol


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr