Dodaj svoju tvrtku

Proizvodnja autoprikolica, Zagreb, Jastrebarsko |


Tvrtka INTERMETALIS D.O.O. sjedište ima u Jastrebarskom, na području Zagrebačke županije.

Specijalizirana je za proizvodnju kvalitetnih auto prikolica svih vrsta, u čemu slijedi najviše standarde.

intermetalis

Proizvodnja autoprikolica, Zagreb, Jastrebarsko

INTERMETALIS D.O.O. tvrtka je koja ima bogato iskustvo u proizvodnji, a sa svojim djelovanjem je započela 2011. godine.

Auto prikolice svih vrsta ponuda je po kojoj je prepoznata kod velikog broja zadovoljnih klijenata. Proizvodi prikolice svih dimenzija i nosivosti te je specijalizirana za ugradnju sigurnih eurokuka na sve vrste automobila. 

Sve proizvode smo u mogućnosti prilagoditi Vašim potrebama i željama, a naše tridesetogodišnje iskustvo u izradi auto prikolica Vam garantira kvalitetu i dugotrajnost naših proizvoda.
Prikolice možete pogledati na lokacijama na Jankomiru (Samoborska cesta 264, 10 090 Zagreb) ili u Jastrebarskom. Odlučite li se za kupnju, dostavit će ju izravno k Vama.

Proizvodnja autoprikolica usluge su koje pruža tvrtka INTERMETALIS D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  8-16 h

 • uto

  8-16 h

 • sri

  8-16 h

 • čet

  8-16 h

 • pet

  8-16 h

 • sub

  -

 • ned

  -

Industriedesign

Postovani, interesuju me dvoosovinske teretne prikolice, nosivost ca. 2.000 kg. molim vas cijenu, molim cijenu samo za dvije osovine veliki vam pozdrav


laka prikolica

Imate li u prodaji laku prikolicu do 750 kg s naletnom kočnicom s jednom ili dvije osovine i koja im je cijena. Dimenzije bi bile manje. S poštovanjem.


Prikolica

Pozdrav ! Možete mi reći , dali se može napraviti . Prikolica sa 2 osovine , tovarni prostor 260 x 150 x40 te da ima ugrađenu zadnju hidrauličnu ručnu kipu i koja bi cijena bila . Lp


laka prikolica

trebam prikolicu dužiune sanduka 2,30m na nju ide motor i gumeni čamac.. molim cijenu i rok isporuke. Hvala lp Robert


Auto prikolica

Poštovani, Da li. mi možete poslat katalog I cijeni od vaših lakih auto rikolica. Lp


Trike prikolica

Autoprikolica 2Axe 10" Sirina Min.2000mm Duzina Min 4000mm Kipbar Sa ceradom visina od poda minimalno 1600mm


prikolica

Molim dali pravite prikolice po narudžbi,Dužina 250xširina130xvisina stranica 50cm,tovarnog prostora,da ima dvije osovine,da točkovi mali 8ili10 budu ispod tovarnog prostora,tako da ukupna širina bude 130 cm,da se može registrirati i voziti sa B kat do 750 kg. POZDRAV


Upit

Dobar dan Trebam zatvorenu furgon prikolicu sa hidrauličnom utovarnom rampom (nova ili rabljena)Ako možete to riješiti molim da se javite. Hvala,lijep pozdrav


AUTOPRIKOLICA

Interesira me autoprikolica, sa sandukom unutarnjih dimenzija: D=1300 MM, Š=1060 MM, V=1100 MM, stranice bez arnjeva, i cerade, interesira me komplet kutija u limu! Sa pomoćnim kotačem na rudi! Dva kotača, sa gumama 155/70 R 13! Dali mi možete takovu napraviti, za koliko vremena, i koliko bi me koštala? Hvala unaprijed!


Tovarna autoprikolica

Molio bih vas za informaciju o tome izrađujete li autoprikolicu po narudžbi,mene interesira autoprikolica s dvije osovine tovarnog prostora 200x100x60. Koja bi cijena bila sa naletnom kočnicom,a koja bez naletne kočnice? Pozdrav!


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr