Dodaj svoju tvrtku
SPORTEKA D.O.O.

SPORTEKA D.O.O.


Kružna ulica 34, 10000 Zagreb

Prodaja trake za trčanje Hrvatska |


Tvrtka SPORTEKA d.o.o. osnovana je 2011. godine u Zagrebu, a svoje usluge i proizvode pruža na području kompletne Hrvatske.

Primarna djelatnost ovog uspješnog poduzeća je prodaja trake za trčanje te ostale fitness opreme, kao i opreme za teretanu.

SPORTEKA d.o.o. prepoznata je po vrlo visokoj kvaliteti svojih proizvoda, od čega se posebno ističu trake za trčanje, kao najpopularnija sprava u svakoj teretani i svakom domu.

ProdajatrakezatrčanjeHrvatska8

Prodaja trake za trčanje Hrvatska

Raspoloživi su proizvodi namijenjeni kućnoj i profesionalnoj upotrebi. Tvrtka SPORTEKA d.o.o. u svojoj ponudi zastupa BH FITNESS GRUPU koja ima stogodišnju tradiciju u sektoru proizvodnje biciklističke i fitness opreme.

Iako su im trake za trčanje najtraženiji proizvod, nude Vam i eliptičke sprave, sobne bicikle, sprave za trening snage i ostalo.

Svaki ozbiljniji rekreativac jako dobro zna koliko je aerobni trening važan za zdravlje i kondiciju, ali i za zagrijavanje tijela prije treninga snage. Upravo je zato svaka ozbiljna teretana bogato opremljena kvalitetnim trakama za trčanje. 

ProdajatrakezatrčanjeHrvatska6

Kvalitetne trake za trčanje

Trake za trčanje koje u svojoj ponudi ima SPORTEKA d.o.o. visoke su kvalitete, te posve sigurne za korištenje, stoga im se svakako obratite za ove kvalitetne proizvode.

Suradnja s BH FITNESS GRUPOM govori o odgovornom i predanom radu, kao i renomiranom statusu ove tvrtke, stoga ćete sigurno pronaći spravu ili traku za trčanje koja Vam je potrebna u njihovoj bogatoj ponudi.

Čvrste, pouzdane i sigurne za korištenje, ove će Vam trake za trčanje postati zaista neizostavan dio svakog treninga. Obratite se s apsolutnim povjerenjem.

ProdajatrakezatrčanjeHrvatska2

Vrhunska fitness oprema

U svojoj bogatoj ponudi nude Vam trake za trčanje, orbitreke, kućne bicikle, stepere, vesačke ergometre, spinning bicikle, vibro platforme i mnoge druge proizvode važne svakom ljubitelju sporta i rekreacije.

Sprave iz prodajne ponude suvremenog su dizajna i funkcionalnosti, te pristupačnih cijena u odnosu na zajamčenu kvalitetu trake za trčanje i drugih proizvoda iz ponude.

Prodaja trake za trčanje u Hrvatskoj tek je dio onoga što za Vas na raspolaganju ima SPORTEKA d.o.o. te im se s povjerenjem obratite.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite i narudžbe trake za trčanje, svakako im se javite na gore navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr