Dodaj svoju tvrtku

Prodaja slika Dubrovnik | 


ART GALLERY TALIR je obrt iz Dubrovnika koji uspješno posluje od 1991. godine. Dugogodišnje uspješno poslovanje jamstvo je visoke kvalitete usluga koje pružaju klijentima.

Bavi se prodajom slika, umjetničkih djela te prodajom slika renomiranih akademskih slikara. Ovo je najbolje mjesto za sve ljubitelje umjesto jer će svatko pronaći nešto za sebe, a svakako je lijepo vratiti se kući sa slikom nekih od naših renomiranih akademskih slikara.

Prodajaumjetničkihdjelaislika,Dubrovnik

Prodaja slika Dubrovnik

ART GALLERY TALIR je umjetnička galerija koja se nalazi na adresi Čubranovićeva 7 i bavi se prodajom vrijednih umjetnina. Galerija uspješno posluje zahvaljujući Dubrovniku, kao glavnom turističkom središtu na Jadranu.

ART GALLERY TALIR prodaje slike, umjetnička djela te slike renomiranih akademskih slikara. Ljubazno i educirano osoblje, predstavit će Vam djela koja drže u galeriji i reći sve o njima.

Lijepe slike vrijedne divljenja odličan su suvenir iz Dubrovnika, ili poklon za prijatelje i poslovne suradnike.

Prodaja slika glavna je usluga koju pruža ART GALLERY TALIR kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  09:00-24:00

 • uto

  09:00-24:00

 • sri

  09:00-24:00

 • čet

  09:00-24:00

 • pet

  09:00-24:00

 • sub

  09:00-24:00

 • ned

  09:00-24:00

Slike

Zovem se Živko Srdanović. Živim u Crnoj Gori. Žena mi je ruska akademska slikarka Olga Mirončuk a sada Srdanović. Interesuje me da li se njene slike mogu prodavati u vašoj galeriji?


Fedor Vajic, 1958 ulje na platnu: Dubrovnik Harbour Scene

Posjedujem jednu sliku akademskor slikare Fedora Vajica, uglje na platnu iz 1958, 99.0 cm x 71.0 cm. Zanimaju me orijentacione cijene.


Tražim sliku od slikarice

Poštovani, zainteresirala me slikarica Zenaida Bandur, imate li mogućnost ponuditi što iz njezina opusa.


upit

Imam na prodaju 3 ulja Josipa Trostmanna dimenzija 40/30, 45/40, 75/55 iz osamdesetih. Zanimaju me orjentacione cijene (ne zanima me komisiona prodaja). Živim u Sarajevu. Hvala


josip trostmann

Posjedujem jednu sliku slikara Josipa Trostmann-a (1974). Zanima me dali sliku mogu prodati putem vaš galerije. Ili ukoliko eventualno imate neki savjet koga da kontaktiram u tom pogledu. Živim u Opatiji. Hvala i srdačan pozdrav


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr