Dodaj svoju tvrtku
Prodaja kvalitetnih rabljenih vozila Sisak

MM AUTOMOBILI D.O.O.


Galdovačka ulica 172, 44000 Sisak

Prodaja kvalitetnih rabljenih vozila Sisak |


MM AUTOMOBILI d.o.o. auto salon je koji djeluje sa sjedištem u Sisku, na adresi Galdovačka ulica 172, a uživa veliko povjerenje kupaca vozila diljem cijele Hrvatske. Prodaja rabljenih vozila od strane ovog poduzeća povoljna je, a sama vozila kvalitetna.

Glavna djelatnost ovog salona uključuje rabljena vozila, odnosno prodaju rabljenih vozila i najam vozila visoke kvalitete.

RabljenavozilaSisak1

Prodaja kvalitetnih rabljenih vozila Sisak

MM AUTOMOBILI d.o.o. nudi jednu godinu garancije na provjerena vozila, a vrše i prijevoz vozila na kućnu adresu u skladu s prethodnim dogovorom. Kompletna je prodaja rabljenih vozila prepoznata kao izuzetno pedantna i korektna od strane zadovoljnih kupaca.

Rabljena vozila iz ponude poduzeća MM AUTOMOBILI d.o.o. zaista su vrhunske kvalitete, u što ćete se i sami uvjeriti pri posjetu ovom salonu automobila.

Tim profesionalnih i srdačnih djelatnika ovog auto salona u svakom Vam je trenutku na raspolaganju za bilo kakva pitanja i pomoć vezano uz prodaju rabljenih vozila, te će Vam vrlo rado izaći u susret. Prodaja kvalitetnih rabljenih vozila nikad nije bila ovako jednostavna, brza i povoljna.

Usluge prodaje i najma rabljenih vozila ove renomirane tvrtke su dostupne na području cijele Hrvatske, stoga im se svakako javite bez obzira na svoju lokaciju.

MMautomobili

Vrhunska usluga prodaje vozila

Svoju djelatnost obavljaju profesionalno i odgovorno, na zadovoljstvo velikog broja dosadašnjih klijenata, a u njihovoj ćete bogatoj ponudi nesumnjivo pronaći vozilo kakvo Vam je potrebno.

Na raspolaganju za Vas je velik izbor različitih marki vozila koji odgovaraju različitim profilima korisnika. Slobodno se obratite zaposlenicima ove tvrtke za iskusan i zlata vrijedan savjet prilikom odabira svojeg novog limenog ljubimca.

Prodaja kvalitetnih rabljenih vozila ono je što poduzeće MM AUTOMOBILI d.o.o. shvaća izuzetno ozbiljno, te ćete od njih stoga dobiti iscrpne informacije o svakom vozilu, a uvjeti su maksimalno povoljni za svakog kupca.

Sva vozila iz ponude su u potpunosti tehnički ispravna, redovito održavana i vrlo visoke kvalitete što Vam garantira sigurnost i udobnost prilikom korištenja.

Rabljena-vozila-Sisak-8

Kvalitetna i pristupačna vozila

Poduzeće MM AUTOMOBILI d.o.o. može se pohvaliti ne samo visokom kvalitetom vozila, već i zadovoljstvom kupaca i konkurentnim cijenama. Rabljena vozila iz ponude dostupna su za kupnju i za najam, te Vam je na raspolaganju bogat izbor različitih vozila, kao i jednogodišnja garancija.

U njihovoj ćete ponudi pronaći vozila različitih namjena i marki.

Uvjeti kupnje i najma vozila prilagođavaju se interesima klijenata, a profesionalan i korektan pristup ovom je poduzeću priskrbio status tvrtke od povjerenja.

Prodaja kvalitetnih rabljenih vozila ono je što Vam nudi poduzeće MM AUTOMOBILI d.o.o. te im se s apsolutnim povjerenjem obratite za vrhunske automobile i cjelokupno iskustvo.

Za sve dodatne informacije, upite i dogovore vezano uz prodaju rabljenih vozila svakako im se obratite na gore navedene kontakte.

 • pon

  8-20h

 • uto

  8-20h

 • sri

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  8-14h

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr