Dodaj svoju tvrtku
Procjenitelj za graditeljstvo i nekretnine Pula, Istarska županija

STALNI SUDSKI VJEŠTAK BRANKO GREGOROVIĆ, DIPL.ING.GRAĐ.


Olge Ban 6, 52100 Pula

Procjenitelj za graditeljstvo i nekretnine, Pula, Istarska županija | 


STALNI SUDSKI VJEŠTAK BRANKO GREGOROVIĆ DIPL ING. iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u radu, kao i velik broj zadovoljnih klijenata.

Nudi usluge stalnog sudskog vještaka i procjenu za graditeljstvo, u čemu slijedi isključivo najviše standarde poslovanja.


Procjenitelj za graditeljstvo i nekretnine, Pula, Istarska županija

STALNI SUDSKI VJEŠTAK BRANKO GREGOROVIĆ DIPL ING. posluje od 1994. godine u Puli, a svoje usluge pruža diljem Istarske županije.

Nudi usluge stalnog sudskog vještaka i procjenu za graditeljstvo. Radi kao stalni sudski vještak i visoko stručan procjenitelj za graditeljstvo i procjenu nekretnina, opreme i inventara. Dugogodišnje iskustvo garantira kvalitetno odrađivanje posla.

Kvalitetna usluga i profesionalno obavljanje posla, pouzdanost i suigurnost kod procjene nekretnina uštedjet će Vaše vrijeme i novac.

Procjenitelj za graditeljstvo i nekretnine je STALNI SUDSKI VJEŠTAK BRANKO GREGOROVIĆ, DIPL.ING.GRAĐ.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Cijena m2 u Puli

Postovani! Interesira me koja bi bila po Vama realna vrijednost m2 podrumskog stana u Puli u novogradnji? Cijena m2? Hvala! Lp


Kranj - Slovenija

Poštovani! Suvlasnik (22/100) sam novogradnje u završnoj fazi, koja se nalazi u Fažani. Jer imam namjeru svoj suvlasnički dio otprodati zanima me službena procjena mog dijela na toj stanbenoj zgradi. Zanima me, dali bi vi mogli napraviti procjenu, da dobijem realnu tržnu cijenu nekretnina. kada otprilike bi se to moglo napraviti i kolika je informationa cijena vaše usluge. hvala na odgovoru i lijepi pozdrav Ivan

Odgovor - STALNI SUDSKI VJEŠTAK BRANKO GREGOROVIĆ, DIPL.ING.GRAĐ.

Poštovani, za izradu procjenbenog elaborata, odnosno izrade procjene vrijednosti nekretnine (a time i Vašeg dijela) potrebno je izvršiti očevid nekretnine i utvrditi njeno stanje, te fotografirati isto, a zatim potrebna dokumentacija (djelovi projekta - tlocrti, tehnički opis, te vlasnički list (ili broj katastarske čestice). Od obavljanja očevida i kompletiranja potrebne dokumentacije zakonski rok izrade je 15 dana, ali može biti i prije. Cijena izrade procjenbenog elaborata bila bi cca 350Eur.Molim da me, ukoliko ste se odlučili za moju uslugu,kontaktirate putem e-maila: branko.gregorovic@gmail.com ili na mob.00385/91/12 08 357. Hvala, pozdrav


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr