Dodaj svoju tvrtku
Prijevoz putnika Velika Gorica

KARNAS J.D.O.O.


Radićev odvojak 23, 10410 Velika Gorica

Prijevoz putnika Velika Gorica ~ KARNAS J.D.O.O. je tvrtka prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga. Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge prijevoza putnika i najma vozila. U svakodnevnom radu slijede isključivo najviše standarde, u što su se već uvjerili zadovoljni klijenti.


Prijevoz_putnika_Velika_Gorica1

Prijevoz putnika Velika Gorica

Tvrtka KARNAS J.D.O.O. sjedište ima u Velikoj Gorici, na području Zagrebačke županije. S poslovanjem je krenula 2018. godine, a usluge pruža diljem Hrvatske, po potrebi i šire.

Primarna djelatnost tvrtke je taksi služba, najam vozila i prijevoz putnika po potrebi.

Na raspolaganju imaju vrhunska vozila, kao i profesionalne djelatnike kojima je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu.

Velik_izbor_vrhunskih_vozila

Velik izbor vrhunskih vozila

U ponudi imaju velik izbor motornih vozila za najam, a posebnu pozornost posvećuju njihovom redovitom održavanju. Tako možete biti sigurni da na raspolaganju imate kvalitetno i sigurno prijevozno sredstvo.

Stručni djelatnici tvrtke KARNAS J.D.O.O. svojim su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju te im se s potpunim povjerenjem možete obratiti za bilo kakav savjet vezan za odabir najpogodnijeg prijevoznog sredstva.

Udobnost_i_sigurnost_na_prvom_mjestu

Udobnost i sigurnost na prvom mjestu

Iako je riječ o mladom poduzeću, velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom poslovanju.

Tako su, u svom kratkom roku od pokretanja poslovanja, skupili brojne pozitivne reference koje svjedoče tome kako će svakom klijentu pristupiti individualno i omogućiti mu udobno i sigurno prijevozno sredstvo.

Usluga_profesionalnog_prijevoza

Usluga profesionalnog prijevoza putnika

U slučaju da trebate samo transfer na određenoj relaciji, tvrtka KARNAS J.D.O.O. i za Vas je osigurala adekvatno rješenje.

U sklopu tvrtke djeluje nekoliko profesionalnih vozača koji će Vam osigurati brz prijevoz na traženoj relaciji. Prijevoz će biti organiziran od polazišta koje vi odaberete, u najkraćem mogućem roku.

Prilagodavanje_situaciji_i_zahtjevima_klijenta

Prilagođavanje situaciji i zahtjevima klijenta

Zaposlenicima tvrtke KARNAS J.D.O.O. klijent je uvijek na prvom mjestu te možete biti sigurni kako ćete dobiti uslugu koja će biti prilagođena Vašim potrebama. Prijevoz putnika posao je koji shvaćaju ozbiljno i trude se udovoljiti svim njihovim željama.

Od samih začetaka tvrtka je odlučila kvalitetnom uslugom graditi povjerenje svojih klijenata, što je već u brojnim situacijama uspjela opravdati te im se oni rado vraćaju.

Taksi_sluzba

Taksi služba- prijevoz putnika na kraćim relacijama

Uz organiziranje prijevoza putnika na zračne luke ili druge gradove, tvrtka KARNAS J.D.O.O. na raspolaganju ima i svoju taksi službu koja je korisnicima u svakom trenutku na raspolaganju za prijevoz na kraćim relacijama.

Ovu uslugu već su prepoznali brojni klijenti koji su u potrazi za brzim rješenjem kada je dolazak na odredište u pitanju. Taksi vozila su bogato opremljena i nude sve što je putnicima potrebno za ugodnu vožnju.

Prijevoz putnika samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka KARNAS J.D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore obratite im se na navedene kontakte.

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sri

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  0-24 h

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr