Dodaj svoju tvrtku
Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb

ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK


Kobiljačka cesta 81, 10360 Sesvete

Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb |


ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK posluje dugi niz godina u Zagrebu.

Primarna djelatnost je prevoditelj za njemački jezik, u čemu ima bogato iskustvo i znanje.

sikuten

Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb

ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK sjedište ima u gradu Zagrebu, gdje posluje već dugi niz godina, točnije od 1993. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe prevođenje s njemačkog jezika. Također se bavi i poslovima ostvarivanja prava na dječji doplatak u Njemačkoj te ostvarivanjem prava za Hrvatske radnike u Njemačkoj.

Vrše usluge: sudski tumač, prevođenje sa stranih jezika, usluge prevođenja s njemačkog jezika, usluge prevođenja s engleskog jezika, obrada njemačkih poreznih prijava, pismeno prevođenje, usmeno konsekutivno prevođenje, usmeno simultano prevođenje.

Prevoditelj za njemački jezik i ovjereni prijevodi usluge su koje nudi ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

Povrat poreza

Dobar dan, zanima me dali se moze poslat mailom za povrat poreza. Ili se treba dostaviti na adresu.


Povrat poreza

Poštovani zanima me dali se vi bavite povratkom poreza iz Njemačke i dali se kod Vas mogu predati potrebni papiri sa štovanje Haler Dario


povrat poreza iz Njemačke

Kod Vas sam predao za povrat poreza za Njemačku zanima me ako mi možete odgovoriti kada počinje isplata.Hvala unaprijed!


Dječiji doplatak

Poštovani! Kako smo se prethodno čuli u vezi poterbne dokumentacije za dječji doplatak u Njemačkoj!? Zanima me što je sve potrebno prikupiti? Unaprijed Hvala!


Upit za prijevod

Poštovani, Zanima me prijevod liječničkih nalaza za dijete na njemački jezik te dali je moguće da budu gotovi do 10.5.?


povrat poreza iz Njemačke

Poštovani! Radim za Hrvatsku firmu u Njemačkoj pa vas molim da mi odgovorite da li može supruga obaviti umjesto mene papire za povrat poreza u Njemačkoj i ostalo pošto sam ja na terenu.Hvala!


ostvarivanje prava na njemački dječji doplatak

Poštovani, suprug je zaposlen u Njemačkoj, imamo četvero djece te nas zanima koje dokumente Vam moramo dostaviti da bi ostvarili prava na dječji doplatak. Lp


djeciji doplatak

Postovani kako smo se prethodno culi za informacije I potrebne dokumente za djeciji doplatak iz Njemacke..da ce te poslati u naj kracem roku.hvala


Zamolba za posao

Petar Đorđević rođ.21.04.1986 zivim u Prikraju-okolica Zagreba.Ozenjen sam imam jedno dijete drugo je na putu.Trenutno radim za Hrvatsku firmu u Njemackoj kao kranist,na kranu radim oko 8god.radio sam na manjim i vecim kranovima raznih proizvođaca uglavnom na Liebherr-ovim kranovima od 20-60m.Radio sam kao kooperant za Kreuzer,Glass i sada radim za Josef Hebel preko Hrv.firme.U slobodno vrijeme bavim se sportom.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr