Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb

ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK

Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb

Kobiljačka cesta 81, 10360 Sesvete

Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb |


ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK posluje dugi niz godina u Zagrebu.

Primarna djelatnost je prevoditelj za njemački jezik, u čemu ima bogato iskustvo i znanje.

sikuten

Prevoditelj za njemački jezik, ovjereni prijevodi, Zagreb

ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK sjedište ima u gradu Zagrebu, gdje posluje već dugi niz godina, točnije od 1993. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe prevođenje s njemačkog jezika. Također se bavi i poslovima ostvarivanja prava na dječji doplatak u Njemačkoj te ostvarivanjem prava za Hrvatske radnike u Njemačkoj.

Vrše usluge: sudski tumač, prevođenje sa stranih jezika, usluge prevođenja s njemačkog jezika, usluge prevođenja s engleskog jezika, obrada njemačkih poreznih prijava, pismeno prevođenje, usmeno konsekutivno prevođenje, usmeno simultano prevođenje.

Prevoditelj za njemački jezik i ovjereni prijevodi usluge su koje nudi ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

ŠIKUTEN STJEPAN - SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK

ostvarivanje prava na njemački dječji doplatak

Poštovani, suprug je zaposlen u Njemačkoj, imamo četvero djece te nas zanima koje dokumente Vam moramo dostaviti da bi ostvarili prava na dječji doplatak. Lp


djeciji doplatak

Postovani kako smo se prethodno culi za informacije I potrebne dokumente za djeciji doplatak iz Njemacke..da ce te poslati u naj kracem roku.hvala


Zamolba za posao

Petar Đorđević rođ.21.04.1986 zivim u Prikraju-okolica Zagreba.Ozenjen sam imam jedno dijete drugo je na putu.Trenutno radim za Hrvatsku firmu u Njemackoj kao kranist,na kranu radim oko 8god.radio sam na manjim i vecim kranovima raznih proizvođaca uglavnom na Liebherr-ovim kranovima od 20-60m.Radio sam kao kooperant za Kreuzer,Glass i sada radim za Josef Hebel preko Hrv.firme.U slobodno vrijeme bavim se sportom.Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.


OCJENI TVRTKU


 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr