Dodaj svoju tvrtku
AD HOC-CENTAR D.O.O.

AD HOC-CENTAR D.O.O.


DRAŠKOVIĆEVA 4 A, 10000 Zagreb

Prevođenje na strane jezike i usluge sudskog tumača, Zagreb |


Tvrtka Ad Hoc-Centar d.o.o. jedna je od vodećih prevoditeljskih agencija na području Hrvatske, koja pruža usluge prevođenja za više od 30 svjetskih jezika. Vrhunske prevoditeljske usluge prepoznate su od strane zadovoljnih korisnika/ica istih te poslovnih partnera, koji rado surađuju s ovako velikom prevoditeljskom kućom koja zna što znači kvalitetno poslovati.

adhoc-naslovna

Prevođenje na strane jezike i usluge sudskog tumača, Zagreb

Tvrtka Ad Hoc-Centar d.o.o. jedna od vodećih prevoditeljskih agencija, u sklopu koje pružaju usluge prevođenja za više od 30 svjetskih jezika. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, na adresi Draškovićeva 4A. U ponudi imaju mogućnost prevođenja na tridesetak svjetskih jezika, tečajeve jezika i usluge sudskog tumača. Tvrtka ima tradiciju poslovanja dugu 60 godina i ugled koji je poznat diljem Hrvatske, ali i šire. U više od pola stoljeća svojeg djelovanja vrhunski su preveli na tisuće dokumenata te su desetine tisuća ljudi uz njihovu pomoć savladali željeni strani jezik. Tvrtka Ad Hoc-Centar d.o.o. okuplja tim vrhunskih, akademski obrazovanih, stručnjaka i jezičnih trenera koji će svoje znanje i iskustvo sa posebnom strašću za jezik prenijeti na svakog korisnika njihovih usluga. A svojim radom uspjeli su ostvariti i jednu od najboljih bonitetnih ocjena, kao jamac izvrsnosti i sigurnosti tvrtke na tržištu.

Kvalitetne jezične usluge – pismeni prijevodi, pismeni prijevodi s ovjerom sudskog tumača, lektura i korektura tekstova na hrvatskom i stranim jezicima te usmeni prijevodi (konsekutivni i simultani), omogućit će Vam Ad Hoc-Centar d.o.o.

Za nove vidike - prevoditeljska agencija Ad Hoc-Centar d.o.o.

Dobar omjer cijene i kvalitete usluga također je jamstvo za još bolju poslovnu budućnost.

jezik-1

Najbolje prevoditeljske usluge i usluge sudskog tumača u Zagrebu

Ad Hoc-Centar d.o.o. poslovni je subjekt s dugogodišnjom tradicijom uspješnog poslovanja, za koje vrijeme su preveli nepregledne količine dokumenata i svega što je zahtijevalo prijevod na jedan od 30 svjetskih jezika, koliko ih je zastupljeno u ovoj renomiranoj prevoditeljskoj agenciji. U centru Zagreba, u prostorijama tvrtke, moguće je zatražiti prijevod, ovisno o potrebi te usluge tečajeva stranih jezika i sudskog tumača. Također ude i konsekutivne i simultane prijevode, lekture i korekture na hrvatskom jeziku i stranim jezicima.

Tvrtka zapošljava akademski obrazovane jezičare i srodne struke, koji svojim iskustvom, kontinuiranim educiranjem i usavršavanjem te požrtvovnošću pružaju najbolje prevoditeljske usluge na području grada Zagreba, ali i šire.

Prevođenje na strane jezike i usluge sudskog tumača ono je što u svojoj ponudi ima Ad Hoc-Centar d.o.o.

Obratite se s povjerenjem.

Za sve informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr