Dodaj svoju tvrtku
Povoljni soboslikarski radovi Šibensko-kninska županija

JURAČIĆ, SOBOSLIKARSKI OBRT


J. J. STROSSMAYERA 30, CERNA, 32272 Cerna

Povoljni soboslikarski radovi Šibensko-kninska županija | 


JURAČIĆ, SOBOSLIKARSKI OBRT prepoznat je po visokoj kvaliteti svojih usluga. Primarna djelatnost obuhvaća završne građevinske radove.

Ponose se korištenjem vrhunske mehanizacije i materijala, u što su se već uvjerili i brojni zadovoljni klijenti. Pri izvođenju svih vrsta radova koriste najkvalitetnije materijale i suvremenu opremu i alate, kako bi finalni proizvod bio besprijekoran.

juracic_111

Povoljni soboslikarski radovi Šibensko-kninska županija

JURAČIĆ, SOBOSLIKARSKI OBRT sjedište ima u mjestu Cerna, na području Vukovarsko-srijemske županije. S uspješnim je poslovanjem krenuo 2015. godine, a svoje usluge pruža na području cijele županije.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe soboslikarske i staklarske radove. Svim klijentima u svakom su trenutku na raspolaganju profesionalni djelatnici s bogatim znanjem i iskustvom u radu.

Kvalitetne usluge soboslikarskih radova, odlični uvjeti i povoljna cijena razlozi su napredovanja ovog obrta. Brza izrada radova i uredno ostavljan prostor dodatne su prednosti radnika ove tvrtke.

Iznimno su cijenjeni izvođači radova ove vrste a mnoge projekte uspješno su priveli kraju na području Šibensko-kninske županije.

Povoljni soboslikarski radovi samo su dio onoga što na raspolaganju ima JURAČIĆ, SOBOSLIKARSKI OBRT kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

fasadni-2dddd

Kvalitetni soboslikarski radovi, Vukovarsko-srijemska i Šibensko-kninska županija

Na području Šibensko-kninske županije posluje kvaliteta soboslikarski obrt JURAČIĆ, sa sjedištem u Vukovarsko-srijemskoj županiji, gdje su nadaleko poznati kao izvrsni ličioci i maleri. Tvrtka ima višegodišnju tradiciju uspješnog poslovanja, za koje vrijeme su uredili na stotine objekata. Koristeći kvalitetne materijale u rukama vrijednih i educiranih djelatnika, izveli su ponajbolje soboslikarske radove na području matične županije.

Brzi, kvalitetni, profesionalni - SOBOSLIKARSKI OBRT JURAČIĆ.

Kvalitetne soboslikarske radove izvode djelatnici SOBOSLIKARSKOG OBRTA JURAČIĆ.

Obratite se s povjerejem. 

Za sve informacije, obratte se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr