Knjigovodstveni i računovodstveni uredi

ARSENAL D. O. O. Pouzdano računovodstvo Pula

Podjeli tvrtku:
ARSENAL D. O. O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Arsenalska 8, 52100, Pula
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Pouzdano računovodstvo ono je što za Vas u svojoj ponudi ima tvrtka RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA- ARSENAL D.O.O. koja posluje od 1994. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe pružanje pouzdanih računovodstvenih usluga. Dugogodišnja tradicija uspješnog poslovanja prepoznata je od strane mnogih zadovoljnih klijenata, što je svakako poticaj za nastavak rasta i razvoja ovog renomiranog poslovnog subjekta.


Pouzdano knjigovodstvo Pula


Pouzdano računovodstvo Pula

RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA- ARSENAL D.O.O. tvrtka je koja djeluje sa sjedištem na području grada Pule, gdje je prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga. Tim čine obrazovani stručnjaci te vanjski suradnici od kojih su neki sveučilišni profesori, odvjetnici i iskusni stručnjaci iz sektora bankarstva.

Nude usluge vođenja poslovnih knjiga za djelatnosti turizma, trgovine, proizvodnje i usluga za dionička društva, društva s ograničenom odgovornošću, ustanove, neprofitne organizacije, obrtnike, slobodna zanimanja.

Pružaju informacije o otvorenim natječajima i poticajnim sredstvima, stručnu pomoć i uslugu od razrade same ideje, tehničke pomoći prikupljanja dokumentacije, te izradu i prijavu samog projekta za materijalna i novčana sredstva iz EU fondova.

Dugogodišnje poslovanje i praksa garancija su za sigurnost, kvalitetu i cjelovitu uslugu po povoljnoj cijeni.

Pouzdano računovodstvo usluge su koje nudi RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA-ARSENAL D.O.O., kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.


Pouzdano računovodstvo Pula


Vrhunske i povoljne usluge

Tvrtka RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA- ARSENAL D.O.O. nudi usluge pouzdanog računovodstva. Nalazi se u Puli, na adresi Arsenalska 8.

Posluju od 1994. godine, te su kroz bogato radno iskustvo stekli brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge pouzdanog računovodstva. Svoje usluge tvrtka RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA- ARSENAL D.O.O. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalno i uslužno osoblje stoji vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge pouzdanog računovodstva.


Pouzdano računovodstvo i knjigovodstvo


Pouzdane poslovne usluge

Ukoliko su Vam potrebne upravo ove usluge onda se nalazite na pravom mjestu. Tvrtka ARSENAL D. O. O. je do sada zadobio velik broj zadovoljnih klijenata koji ju rado preporučuju drugima.

Ono što izdvajaju iz svoje ponude je pouzdano računovodstvo. Cijena navedenog je vrlo pristupačna. Omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno im se obratite i oni će odgovoriti na svako. Na Vama je samo da ih kontaktirate!

Pouzdano računovodstvo usluge su koje nudi RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA-ARSENAL D.O.O., kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.


Računovodstvene usluge


Kvalitetne usluge računovodstva

Ukoliko su vam potrebne pouzdane računovodstvene usluge tu je za Vas tvrtka RAČUNOVODSTVO PODUZETNIKA- ARSENAL D.O.O. koja posluje već dugi niz godina.

U svojoj ponudi imaju usluge vođenja poslovnih knjiga za djelatnosti turizma, trgovine, proizvodnje i usluga za dionička društva, društva s ograničenom odgovornošću, ustanove, neprofitne organizacije, obrtnike te slobodna zanimanja.

Ono za što su specijalizirani je pouzdano računovodstvo čija je cijena vrlo pristupačna, a omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno im se obratite i oni će odgovoriti na svako.

Za pouzdano računovodstvo tu je za Vas ARSENAL D. O. O. iz Pule!

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Video


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

Specijalistička ordinacija obiteljske medicine Irma Bućan Maretić,dr. med. spec.

Specijalist obiteljske medicine Donji Muć

Donji Muć 222, 21203 Donji Muć

RASADNIK SEDLAR D.O.O.

Najkvalitetnije tuje i sadnice za živicu, Jastrebarsko

Hrastje Plešivičko 36, 10450 Jastrebarsko

KRIŠTO FRANKA D.O.O.

Fotografiranje i snimanje vjenčanja Sesvete Zagreb

Trg Dragutina Domjanića 10 a, 10360 Sesvete

URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA, GAVRANIĆ GORAN, ING. GRAĐ.

Projektiranje i nadzor u građevini te konstrukcije, Slavonski Brod

Tina Ujevića 34, 35000 Slavonski Brod

STOLARIJA CEGLEC

Sanacija krovišta i krovnih konstrukcija, osmerokutnih sjenica, Čakovec, Međimurska županija

Žrtava fašizma 139a, Strahoninec, 40000 Čakovec