Dodaj svoju tvrtku

postavljanje suha gradnja i knauf u Zadru | Primarna djelatnost tvrtke VIZOR MONT j.d.o.o. su građevinski radovi, odnosno suha gradnja i knauf. Tvrtka je osnovana je 2019. u Zadru na adresi Plitvička ulica  odakle danas uspješno djeluje.

SuhagradnjaiknaufZadar2

Kvalitetni materijali

Pri svom radu koriste samo najkvalitetnije materijale i najsuvremenije tehnike kako bi osigurali vrhunsku izvedbu radova na obostrano zadovoljstvo.

Materijali koje djelatnici tvrtke VIZOR MONT j.d.o.o. koriste pri gradnji otporni su na oštećenja kako bi se postigla višegeneracijska trajnost postavljenog knaufa.

Ulaganje u ovakve radove svakako će Vam se isplatiti s obzirom na kvalitetu koju ćete dobiti zauzvrat.


Vrhunska montaža

Njihovi profesionalni i uljudni djelatnici na raspolaganju su Vam za sve potrebne informacije uključujući savjete vezane uz održavanje.

Svoje povjerenje poklonite najboljima!

Dugogodišnje iskustvo u suhoj gradnji i postavljanju knaufa djelatnika tvrtke VIZOR MONT j.d.o.o. najbolji Vam je oslonac i garancija u uistinu sjajnu izvedbu svih radova.

Pridružite se mnogim zadovoljnim klijentima i uvjerite se u apsolutnu vrhunsku izvedbu radova suhe granje.

SuhagradnjaiknaufZadar211

Povoljno i kvalitetno

Realan omjer cijene i kvalitete svakako je dodatan razlog da potražite upravo njihove usluge suhe gradnje i montaže knaufa.

Povoljna cijena tvrtki VIZOR MONT j.d.o.o. nije izgovor za uštedu na kvaliteti. Štoviše, tvrtka je osnovana upravo uz stav bi kvalitetna suha gradnja trebala biti dostupna svima.

Usluga suhe gradnje tvrtke VIZOR MONT j.d.o.o. vrijedna je ulaganja, jer ne samo što dobivate besprijekornu kvalitetu samih radova, dobivate i ljudski pristup klijentu, edukaciju i savjetodavnu podršku u svakom trenutku.

SuhagradnjaiknaufZadarsuhagradnjaiknauf2

Znanje i stručnost

Djelatnici zadarske tvrtke VIZOR MONT j.d.o.o. iskusni su u području suhe gradnje i ugradnje knaufa te raspolažu uistinu bogatim znanjem, što je i omogućilo otvaranje ove mlade, no već sada uspješne tvrtke.

Slijede najviše standarde poslovanja i struke za maksimalnu održivost radova.

Prije početka radova jako dobro pregledaju Vaš trenutni prostor i korištene materijale kako bi što preciznije mogli odabrati idealnu tehniku i materijale za radove, kako bi se osigurala najbolja i najtrajnija izvedba radova.

SuhagradnjaiknaufZadarsuhagradnjaiknauf1

Vrhunska suha gradnja

Ova ambiciozna tvrtka u kratkom je roku odradila brojne projekte za velik broj zadovoljnih klijentica i klijenata, što je svakako pokazatelj kvalitete radova koje obavljaju.

Ne propustite se uvjeriti u sjajne radove koji su ovu tvrtku učinili prepoznatom na području Zadra.

Suha gradnja i knauf ono je što Vam nudi tvrtka VIZOR MONT j.d.o.o. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti, kao i mnogi drugi njihovi zadovoljni klijenti.

Za sve dodatne informacije ili upite, obratite se na gore navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr