Dodaj svoju tvrtku

Poslovno savjetovanje, Čakovec, Međimurska županija | 


Tvrtka LOT D.O.O. s uspješnim je poslovanjem započela 2014. godine.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe pružanje usluga poslovnog savjetovanja. Nude vrhunske konzultantske usluge za uspješno poslovanje.

lot111

Poslovno savjetovanje, Čakovec, Međimurska županija

LOT D.O.O. je tvrtka koja djeluje sa sjedištem u Čakovcu, na području Međimurske županije. Nalazi se na adresi Gajeva 1 A. Djelatnost obavljaju na području matične županije.

Specijalizirani su za pružanje usluga kvalitetnog poslovnog savjetovanja, u čemu imaju bogato iskustvo.

Licencirani djelatnici kontinuirano se usavršavaju kako bi i kvaliteta usluge bila što bolja. 
Naša misija je povećati konkurentnost poslovnih subjekata pronalaženjem najpovoljnijeg načina financiranja poslovnih ideja, a naš cilj je razviti svoju djelatnost da postanemo prepoznatljivi na Hrvatskom tržištu i pružiti visoko profesionalne usluge kojima ćemo ispuniti očekivanja klijenata u što većoj mogućoj mjeri.

Poslovno savjetovanje samo je dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka LOT D.O.O. kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  8:00 - 16:00

 • uto

  8:00 - 16:00

 • sri

  8:00 - 16:00

 • čet

  8:00 - 16:00

 • pet

  8:00 - 16:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Pitanje

Prema preporuci moje kljentice, dobila sam vase podatke,pa bivas htjela pitati u vezi moje struke za eu fondove, frizerka sam po struci i htjela bih se prosiriti u opremi i moguce kupnje poslovnog prostora pa me interesira dal postoje kakve mogucnosti

Odgovor - LOT d.o.o.

Poštovana gđa. Kristina, trenutno nema u najavi natječaj koji bi Vama odgovarao. Međutim, postoji kreditna linija HAMAG BICRO-a gdje je navedeno prihvatljivo. Radi se o jako povoljnom kreditu kod kojega eu financira kamatu, kamata bi Vam iznosila 1,5 % te nema nikakvih naknada za obradu kredita. Postoje 2 kredita iz navedene linije, jedan je do 25.000 eur,a drugi je 50.000 eur. Rok otplate kredita je do 10 godina. Za više informacija, slobodno dođete do našeg ureda gdje ćemo Vam detaljnije pojasniti. S poštovanjem, LOT d.o.o., Gajeva 1a, Čakovec, 091/60 38394


Upit za izradu projekte dokumentacije za OPG mjeru 6.3.1

Poštovani, javljam se na preporuku Josipa Vugrinec iz Ivanovca, koji je bio kod vas za izradu projektne dokumentacije, pa se obraćam Vama sa pitanjem koliko sama izrada poslovnog plana vremenski traje i koliko košta? Radi se o voćnjaku površine 2ha, nasad oraha 200kom, lješnjaka 450, aronije 150 sadnica itd. Voćnjak se nalazi u Varaždinskoj županiji i do sad se još nismo prijavljivali na nikakve projekte tako da nemamo iskustva. Natječaj još nije otvoren ali se javaljam da ne propustimo rok. U iščekivanju Vašeg dogovora lijepo Vas pozdravljam! Monika Mlinarić dipl.iur.

Odgovor - LOT d.o.o.

Poštovana gđa. Monika, zahvaljujemo se na upitu. Nažalost, navedeni natječaj nema u najavi za 2019. godinu na nacionalnoj razini, no LAG-ovi će raspisivati navedene natječaje. Kontaktirati ćemo Vas telefonskim putem da Vam navedeno ostale mogućnosti za sufinanciranje. S poštovanjem, LOT d.o.o., Gajeva 1a, 40 000 Čakovec, 091 60 38394


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr